Зірка 1+1 Марічка Падалко розповіла, як її намагався перекупити інший канал: “Про це ніхто не дізнається”

Марічка Падалко два десятиліття поспіль є обличчям телеканалу 1+1. За цей час траплялося, що їй пропонували іншу роботу, але вона не пристала на подібні пропозиції.

Слава Дьомін поцікавився в Марічки Падалко, чи намагалися її перекупити інші телеканали. Відома телеведуча сповістила, що останнім часом подібних пропозицій не надходило. А от у 2013-му подібний інцидент таки трапився.

Вона не стала сповіщати, з якого саме каналу надійшла пропозиція. Відзначила, що відмовилася, оскільки там був російський власник. Навіть не запитала, які гонорари їй збираються виплачувати.

Марічка Падалко розповіла Славі Дьоміну про пропозиції роботи

На думку дружини нардепа, якщо людина збирається переходити на іншу роботу, краще вчасно попередити про це колег зі старого каналу. Оскільки коли до них дійде інформація з інших джерел, вона може виявитися доволі спотвореною.

Марічка поділилася найстрашнішим нічним жахом, який її іноді переслідує вночі. Буває, сниться, що йде заставка каналу, а телеведуча відсутня в студії. Насправді вона жодного разу не запізнювалася на ефір.

Інцидент з зубом трапився у 2020 році

Щоправда, колись розговорилася з одним із гостей “Сніданку 1+1”, а коли увімкнулася камера, довелося задкувати, щоб виявитися на своєму місці. Подібне траплялося кілька разів. Найтриваліша затримка з виходом у прямий ефір сягнула 15 секунд. То ведучу попередили, що наступного разу оштрафують.

Найбільшим казусом, який траплявся з жінкою в ефірі, звісно ж, є зуб, який випав, коли Марічка читала новини в ТСН. Вона не розгубилася й продовжила вести програму. От тільки сильно переживала, що через це почала шепелявити, як 6-річна дитина.

Після цього інциденту Падалко стала відомою на весь світ. Про неї написали New York Post, The Sun й інші видання. А на канадському телебаченні зуб українки став приводом для обговорення на ток-шоу стану медицини загалом в Україні.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.