“Злочин не має терміну”: Олег Скрипка розповів, чим перед фанами завинили Світлана Лобода та Віра Брежнєва

Відомий український музикант Олег Скрипка у новому коментарі для журналістів висловився про головну провину своїх зіркових колег – Брежнєвої та Лободи

Нещодавно відомий український музикант і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка дав інтерв’ю для журналістки Наталії Влащенко. У розмові з медійницею знаменитість зізнався, що думає про Світлану Лободу та Віру Брежнєву – артисток, які до початку повномасштабної війни жили та працювали у росії. За словами музиканта, його зіркові колеги скоїли так званий “культурний злочин”, через який, зокрема, і почалась велика війна.

Скрипка про Брежнєву та Лободу

Відомий український артист в інтерв’ю для Влащенко зазначив, що його приватна думка та позиція закінчується на тому, що так званий культурний злочин, так само як і воєнний, не повинен мати терміну. За словами Олега Скрипки, саме через таких артистів, як Лобода та Віра Брежнєва, в Україні почалась повномасштабна війна. Адже вони задовго до її початку виступали та жили у сусідній державі.

Олег Скрипка розкритикував Світлану Лободу та Віру Брежнєву за виступи в росії
Олег Скрипка розкритикував Світлану Лободу та Віру Брежнєву за виступи в росії

Знаменитість також прокоментував і те, що після 24 лютого артисти, про яких йде мова, почали перекладати свої пісні українською або і взагалі записувати нові композиції солов’їною. На думку Олега Скрипки, це не виправдовує співаків і співачок, адже не потрібно забувати про те, що вони робили раніше.

“У нас війна в Україні, тому що спочатку було скоєно культурний злочин, в тому числі й оцими діячами, цими істотами”, – пояснив свою думку відомий український артист Олег Скрипка.

Олег Скрипка зізнався, що думає про своїх зіркових колег Лободу та Віру Брежнєву
Олег Скрипка зізнався, що думає про своїх зіркових колег Лободу та Віру Брежнєву

Врешті-решт, Олег Скрипка запропонував створити так званий “Культурний Миротворець” – базу артистів, які раніше виступали на концертах проросійських політиків та просували проросійські наративи.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.