49-річний Сергій Жадан сповістив причину розлучення після 15-річного шлюбу: Христина Соловій тут ні до чого

Всі знають Сергія Жадана як активного письменника, поета, музиканта. А про особисте життя 49-річний чоловік воліє мовчати. Та все ж сказав кілька слів про розлучення.

Сергій Жадан прожив у шлюбі з Іриною Куніциною 15 років. Навесні стало відомо, що пара розлучається. Оскільки останнім часом письменника часто бачать разом зі співачкою Христиною Соловій, публіка повважала, що причиною розлучення стало нове кохання відомого чоловіка.

З Іриною Жадан розлучився через 15 років шлюбу

З підопічною Святослава Вакарчука Жадан робить багато спільних колаборацій. Вони разом проводять концерти, беруть участь у різноманітних благодійних заходах. Христина навіть знімає письменника у власних кліпах.

Сергій Жадан із сином Іваном та донькою Марічкою

Парочку частенько ловили папараці на прогулянках, де вони ніжно трималися за руки. Натомість ні Жадан, на Соловій не підтверджують стосунків. Хоча, сказати по правді, й не спростовують інформацію про роман.

У травні стало відомо, що 49-річний Сергій вирішив оформити розлучення з дружиною. Пара прожила в шлюбі 15 років, виховуючи доньку Марічку. Від першого шлюбу зі Світланою в Жадана є вже майже дорослий син Іван.

Стосунки з Христиною Соловій Жадан називає колаборацією

Та, здається, 49-річний чоловік вирішив розпочати все спочатку й стати вільним задля нових стосунків. Письменник дав інтерв’ю LB Live, в якому пояснив причину розлучення з Іриною. Це сталося через “розділенність, порушення усталеного способу життя”.

Він погодився з журналісткою, що розрив з дружиною можна схарактеризувати “фактором кілометрів”, адже з часу повномасштабного вторгнення родина відомого чоловіка перебуває за кордоном.

Жадан запевнив, що підтримуватиме зв’язки з близькими й важливими для нього людьми. Занурюватися у деталі роману з Христиною Соловій Сергій інтерв’юерці не дозволив, відзначивши, що “будь-яка творча колаборація – це круто”.