Сергій Жадан офіційно розлучився з дружиною після 15 років разом: тепер не потрібно ховати роман із Соловій

Відомий український поет і письменник офіційно розлучився зі своєю дружиною. Тепер у мережі ще активніше обговорюють ймовірний роман Сергія Жадана та Христини Соловій

Сергій Жадан, відомий український письменник і музикант, давно здобув свою популярність. Артист прославився завдяки неймовірній творчості та завжди влучним рядкам, а також – злободенним текстам пісень гурт “Жадан і собаки”. Хай там як, але за особистим життям знаменитості його шанувальники слідкують, як і у випадку інших представників українського бомонду.

Зокрема, найгарячіша тема, що стосується артиста, та яку обговорюють вже дуже довго, – це його ймовірний роман зі співачкою Христиною Соловій. Так, нещодавно зіркову пару заскочили на таємному побаченні у Києві. Знаменитості прогулялись майже безлюдним парком, тримаючись за руки. Ймовірно, Соловій і Жадан сподівались, що їх не помітять, але все сталось інакше.

Христина Соловій та Сергій Жадан на таємному побаченні у Києві
Христина Соловій та Сергій Жадан на таємному побаченні у Києві

Тепер стало відомо про ще одну новину. Так, відомий український поет і музикант Сергій Жадан офіційно розлучився зі своєю дружиною. Колишнє подружжя прожило в шлюбі близько 15 років, а Ірина Куніцина, ексдружина артиста, народила від нього доньку Марію. У деталях позову до суду, який зіркові колишні подали деякий час тому, йдеться про те, що вони давно не жили подружнім життям і не підтримує спільний побут.

Слід зазначити, що Ірина Куніцина стала другою офіційною дружиною відомого українського письменника. Першою жінкою, з якою Сергій Жадан пішов під вінець, є Світлана Олешко. Вона є режисеркою харківського театру, а у шлюбі з артистом народила їхнього спільного сина Івана.

Сергій Жадан розлучився з Іриною Куніциною, з якою перебував у шлюбі близько 15 років
Сергій Жадан розлучився з Іриною Куніциною, з якою перебував у шлюбі близько 15 років

Нині артист не коментує свого особистого життя. Сергій Жадан не відповідає шанувальникам, чи дійсно перебуває у стосунках із Христиною Соловій. Втім, навіть без підтверджень знаменитостей публіка майже впевнена, що парочка відомих українських зірок насправді таємно крутять роман.

Популярне

Схожі статті

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.