Дружина Романа Сасанчина засвітила елітний житловий комплекс, де їм 1+1 подарували квартиру

Стати новоселом у новобудові у передмісті Києва — мрія багатьох молодих людей, які приїхали до столиці з провінційних міст та селищ. Роману Сасанчину в цьому не просто пощастило, він виборов цю мрію.

Після перемоги у талант-шоу “Голос країни 10” у 2020 році телеканал “1+1” подарував талановитому співаку квартиру в одному з найближчих передмість столиці. Відтоді пройшло майже 3 роки. За цей час хлопець встиг не тільки одружитися, а й народити з дружиною донечку.

У 2020 році Роман хотів продати цю квартиру для реалізації своєї мрії, про яку нікому не говорив, та купити менше помешкання. Але, як виявилося нещодавно, передумав.

Днями його дружина у своєму інстаграмі показала елітний комплекс, у якому розташоване житло молодої сім’ї Сасанчиних.

Житловий комплекс, у якому проживає Роман Сасанчин

Судячи з усього це елітний комплекс ЖК “Євромісто”, що розташовано в одному з найближчих передмість Києва у селищі Крюківщина.

“Не все так сталося, як гадалося”

Не дивлячись на те, що квартиру Роман отримав вже досить давно, обживатися в ній родина, вірогідно, тільки почала. Нещодавно Роман провів екскурсію своєю новенькою квартирою для каналу “ЖВЛ”.

Судячи з кадрів, квартира дісталась співаку, як кажуть, “від будівельників”: голі стіни без оздоблень. Але мало по малу молода родина приводить її до ладу та планує в ній свої майбутнє. Роман показав, як потроху вони обживають це помешкання: в одній кімнаті — будівельні матеріали, а на іншій території родина вже якось облаштувалась. Роман зізнався, що коли отримав квартиру, то думав, що досить швидко зробить ремонт, а насправді “не все так сталося, як гадалося”. Він пожалівся, що зараз дорого купити будівельні матеріали, а ремонтні роботи взагалі дуже кошторисні.

“Для того, щоб мати стабільність, я працював в інтернет-магазині”,- зізнався новосел.

Зараз співак планує продовжувати свою творчість, для чого облаштовує собі у квартирі кабінет.

“Всі речі вже перевезли, тільки ще гитару не довіз”,- розповідає голова родини.

Роман Сасанчин проводить екскурсію новою квартирою

На питання журналіста, чим сьогодні співак заробляє гроші, Сасанчин сказав, що пише пісні, які у нього купують. Крім того, він займається “студійною діяльністю”, але подробиць не розкрив.