Ірина Горова сповістила, що її ексчоловік Потап попрощався з шоубізом: “Олексій вирішив йти іншим шляхом”

Ірина Горова дала розгорнуте інтерв'ю Ютуб-каналу Forbes Ukraine, розповівши про шоубізнес в цілому і колишнього чоловіка зокрема. З'ясувалося, що Потап знайшов для себе нову справу.

Саме знайомство Олексія Потапенка з прагматичною Іриною Горовою призвело до надзвичайних успіхів центру Mozgi Entertainment. Заради репера жінка покинула чоловіка і батька своєї доньки та народила Потапу сина.

Сімейне життя не склалося. А сімейний бізнес не хотілося руйнувати. Та початок повномасштабної агресії усе змінив. Тож пара вирішила розділитися. Продюсерка продовжила відкривати таланти на теренах шоубізу в Україні. А її колишній виїхав за кордон і надовго зник із радарів.

Ірина Горова з Потапом та двома дітьми

Горова сповістила в інтерв’ю, що Олексій переметнувся на нову справу – почав займатися криптовалютою. Потап настільки захопився цим ділом, що робити спільний бізнес далі стало неможливим. Ірина відзначила:

“Я завжди знала, що у мене буде бізнес в Україні. Олексій вирішив йти іншим шляхом. У нього є щось пов’язане з криптою. І думаю, він туди максимально вкладає енергію”.

Про те, що Потап серйозно захопився біткоїнами, свідчить подарунок татуся на 13-річчя сина Андрія. Підліток отримав криптогаманець і не порожній, а з біткоїнами. Потапенко-молодший давно мріяв про таке.

Дороги Горової й Потапа розійшлися не лише в особистому житті, але й в бізнесі

Потап із сином тримали подібні перемовини в таємниці від мами Андрія. Ірина воліє не втручатися у стосунки між чоловіками. Тим паче ціна біткоїна постійно зростає, тож надалі Андрійко може стати заможною людиною завдяки подібній інвестиції.

Ірина старша за свого другого чоловіка на 6 років. Але це не завадило їм щасливо прожити в шлюбі 13 років і розстатися друзями. Горова у 2019 році відвідала весілля Потапа з Настею Каменських. Прийшла не сама, а з бойфрендом.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.