Саша Заріцька поділилася деталями майбутнього весілля й народження дітей: “Хочеться, щоб було по-людськи”

Саша Заріцька відверто поспілкувалася зі Славою Дьоміним й розповіла, зокрема, коли врешті буде весілля та скільки дітей планують мати з Павлом.

На пряме питання журналіста про дату весілля, солістка гурту KAZKA сказала, що вони з Павлом хочуть дочекатися перемоги, аби зі спокійною душею веселитися без докорів сумління, що тобі весело, а десь зовсім поруч страждають люди:

“Хочеться тусуватися всю ніч й не ховатися, думаючи: це ж зараз буде комендантська година. Це якось неправильно”.

Слава поцікавився у співачки, що вони з коханим робитимуть, якщо раптом вона завагітніє. Дівчина трішки знітилася, зашарівшись, неначе подібна ситуація неможлива в її житті. Та потім взяла себе в руки й пояснила, що у такому разі зроблять дуже скромне весілля.

Олександра Заріцька з нареченим Павлом

Просто розписатися – це нецікаво. А Паша весь час натякає: “Хочу називати тебе дружиною” Та без розпису це якось неправильно. Тому закохані, які дуже хочуть стати врешті сім’єю, запланували побратися на червень 2024 року.

Так Саша Заріцька виглядає після схуднення на 30 кг

За свою творчу діяльність Олександрі доводилося виступати на багатьох весіллях. Вона втямила, що не бажає, аби її особисте свято було подібним до тих, які відвідувала. Серед шлюбних церемоній було багато крутих вечірок, але тепер Заріцькій хочеться чогось особливого, не такого, як в інших. Майбутня наречена хоче відмовитися від ведучих, весільних конкурсів та решти звичних атрибутів святкування.

До майбутнього материнства Олександра особливо не готується. Вона переконана, що материнський інстинкт має бути на генетичному рівні закладений в кожній жінці. Дівчина намагалася читати відповідну літературу, та покинула. Все має бути ситуативно. У Заріцької є досвід виховання двох молодших сестер, тому з немовлям вона впорається без будь-яких проблем. А до народження нащадка вона вже дозріла.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.