Куди зник повелитель вовчиць та чи збирається повертатись в Україну: повна історія Олега Винника

Таємниця зникнення Олега Винника: аналізуємо причини виїзду співака. Про перспективи Олега та його майбутнє. Чи готовий співак повернутися до України?

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато відомих українців виїхали за кордон, серед них співак Олег Винник.

Коли Олег виїхав з України, то припинив активне ведення своєї офіційної сторінки в Instagram та обірвав зв’язок із друзями та фанатами. Багато новин облетіло інтернет, навіть чутки про його можливу загибель. Проте через певний час, Олег сам вийшов на зв’язок і розсіяв догадки.

Олег Винник

За словами співака, він опинився у Німеччині на лікуванні через серйозну хворобу. Однак через рік після цього він знову з’явився на інформаційному полі та висловив співчуття щодо своєї відсутності під час подій в Україні. Він сказав, що не міг взяти участь у захисті країни та боротьбі за її єдність і це його засмучувало.

Продюсер Денис Путінцев висловив свою думку на цю тему, вказавши, що Олег Винник заробив достатньо грошей, щоб жити у Європі та відкрити свій бізнес. Він також прогнозує, що співак ніколи не поверне свою колишню популярність, і на сцені з’явилися нові кандидати на роль українського музичного лідера.

Останнім дописом на його сторінці в Instagram є нова пісня, можна догадатись, що співак продовжує творити музику, але його майбутні плани щодо повернення в Україну залишаються невідомими. Чи розпочав він нове життя за кордоном, чи причиною його відсутності є серйозна хвороба, поки що залишається таємницею.

У інтерв’ю на YouTube-каналі “КРП” він заявив, що є громадянином України, резидентом Німеччини протягом 23 років, і має лише закордонний паспорт, оскільки внутрішній паспорт України був забраний у нього у 2000-х роках, коли він став на постійний облік в українському посольстві. Він додав, що не бажає говорити про подробиці війни, оскільки вважає, що відповідає за свої слова та вчинки. Він виїхав з України та заявив, що вивіз з собою багато людей.

Зараз за сторінкою Олега спостерігає багато людей, і його прихильники сподіваються на повернення співака, але існують і ті, хто вже втратив надію у його порядність.