Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк зізнався, що має нерухомість за кордоном: місце біля моря

Відомий український співак Віктор Бронюк розповів про своє майно за кордоном. Знаменитість зізнався, що колись придбав нерухомість за межами України

Віктор Бронюк, відомий український музикант і фронтмен гурту “ТІК”, у новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна розповів про подорожі за кордон, а також власну нерухомість за межами України. У розмові з ведучим співак висловився про причини, які спонукали його з дружиною придбати власне майно в іншій країні.

Бронюк про нерухомість за кордоном

Так, за словами Віктора Бронюка, вперше про купівлю будинку за кордоном він і його дружина замислились після того, як дізнались про особливості організму свого сина. У розмові зі Славою Дьоміним знаменитість пригадав, що в один момент вони з’ясували, що в їхньої дитини є певні проблеми з диханням, а тому лікарі запропонували їм змінити клімат.

Віктор Бронюк у новому інтерв’ю розповів про свою нерухомість за кордоном

У випадках проблемного дихання найкращим кліматом для пацієнтів вважається морський. Саме тому, розповів в інтерв’ю фронтмен гурту “ТІК”, він і його дружина придбали будинок біля моря у Болгарії. Знаменитість пригадує, що раніше вони часто там бували, але зараз нерухомість не приймає родину у повному складі.

До слова, за кордоном не живуть навіть батьки Віктора Бронюка. У розмові з журналістами знаменитість зізнався, що його батько має інвалідність, а тому дорога до Болгарії для нього не просто важка, а буквально неможлива. Мама артиста доглядає свого чоловіка, тому вдвох вони залишаються в Україні.

Віктор Бронюк з популярного гурту ТІК розповів, яку нерухомість має за кордоном

Нагадаємо, що відомий український з 2008 року перебуває у шлюбі зі своєю обраницею Тетяною. Разом зіркова пара виховує двох дітей – доньку Єву та сина Данила.