Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк розсекретив свою реальну вагу: після схуднення на 30 кілограмів важить мало

Відомий український артист Віктор Бронюк чесно зізнався, скільки насправді важить. Раніше знаменитість екстремально схуд більш як на 30 кілограмів

Віктор Бронюк, відомий український співак і фронтмен гурту “ТІК”, давно здобув популярність. Багато шанувальників пам’ятають артиста ще “у тілі”. Втім, не так давно знаменитість вирішив кардинально змінити своє життя й схуднути. Завдяки правильному харчуванню та постійним заняттям спортом Віктор Бронюк скинув близько 30 кілограмів.

У новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна артист розсекретив, яку вагу бачить, коли зважується сьогодні. Артист зізнався, що наразі його вага складає 86 кілограмів. До слова, зріст Віктора Бронюка – 176 сантиметрів.

Віктор Бронюк у новому інтерв'ю чесно зізнався, скільки він важить та як йому вдалось схуднути
Віктор Бронюк у новому інтерв’ю чесно зізнався, скільки він важить та як йому вдалось схуднути

Разом із тим, у розмові з журналістом відомий український співак зізнався, що він почав худнути не для того, аби мати красиву фігуру. Знаменитість зазначив, що раніше, коли його вага складала 120 кілограмів, йому було важко робити буквально все. Зав’язування шнурків, ігри з дітьми, виступи на сцені – все це давалось артистові нелегко.

Бажання відчувати комфорт у власному тілі стало основною причиною, чому Віктор Бронюк почав худнути. Знаменитість зазначив, що він ніколи не переслідував цілі створити зі своєї фігури ідеальну. Втім, тепер артист може без будь-якого дискомфорту виконувати речі, які раніше йому здавались важкими.

Відомий український співак Віктор Бронюк висловився про своє схуднення
Відомий український співак Віктор Бронюк висловився про своє схуднення

Знаменитість також зізнався, що позбутись від зайвої ваги йому допомогло правильне харчування та відмова від міцних напоїв. Артист впевнений, що спиртне сприяє швидкому набору ваги, тому останні 10 років він взагалі не випиває. Віктор Бронюк також додав до свого життя чимало спорту, що також посприяло схудненню.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".