44-річний музикант Віктор Бронюк знає секрети виховання дітей: на кого схожі Данило та на рік старша Єва

У подружжя Віктора та Тетяни Бронюків двоє дітей. Різниця між братом та сестрою складає рік. Татусь поділився секретами зіркового виховання підлітків.

Єва старша за Данила всього на рік, тож різниці в зрості між ними майже непомітно. Якщо уважно придивитися до світлин родини, стає зрозуміло, що донечка вдалася в маму, натомість син є вилитим татусем.

44-річний Віктор Бронюк показав двох своїх дітей – Єву та Данила

Звісно, говорити про виховання дітей у 13 років – складна справа, вважає Віктор Бронюк. Адже вважається, що дитину слід виховувати, коли вона лежить впоперек дивану, а не вздовж. А от вести діалог і знаходити взаєморозуміння – дуже важливо.

Будь-яке питання можна вирішити, розмовляючи, а не роздаючи ляпаси чи підсра*ники. Був час, коли брат із сестрою не знаходили спільної мови між собою і весь час чубилися. Коли тато повертався додому, починалися скарги: “А він мені… А вона мені…”

44-річний Віктор Бронюк показав двох своїх дітей – Єву та Данила

У таких випадках Віктор неодмінно казав, що не розбиратиметься, хто має рацію, а покарає обох. Хоча взагалі Бронюк ніколи не був прибічником фізичного насилля. Але розуміє, що діти-маніпулятори здатні довести батьків до нервового зриву й насилля.

44-річний Віктор Бронюк показав двох своїх дітей – Єву та Данила

Аби такого не сталося, з дітьми весь час треба вести розмову. Віктор вважає, що у нього з сином немає заборонених тем, і вони чудово розуміють одне одного. Хоча сучасні діти дуже зав’язані на всьому віртуальному. Навіть якщо батько знаходиться поряд, це слід враховувати. У питаннях диджиталізації діти здатні багато дечому навчити своїх батьків. І цього не потрібно соромитися.

З донькою у лідера гурту ТіК трішки інші відносини. Вони переважно тролять одне одного. Отак через гумор між татом і донькою вибудовуються незримі місточки, які допомагають краще зрозуміти одне одного.