Після Тіни Кароль Даніелю Салему приписали роман із Лідою Лі: що на це сказала колишня підопічна Монатіка

Після розлучення Даніелю Салему весь час приписують різних дівчат. Спочатку всі були певні, що у чоловіка роман із Тіною Кароль. Нині пішли чутки про стосунки з Лідою Лі.

Коли співачка Ліда Лі сповістила про припинення стосунків зі своїм бойфрендом, які тривали протягом 5 років, оточення стало підозрювати, що у колишньої підопічної Монатіка розвивається роман із Даніелем Салемом.

Ліда Лі відхрестилася від роману з Даніелем Салемом

Lida Lee вирішила розставити всі крапки над “і” та внести ясність у це питання. Артистка сповістила, що у них із військовослужбовцем з Одеси виключно робочі стосунки. Вони разом беруть участь в проєктах. Зокрема, коли Ліда знімала кліп “Настане час…”, то разом з іншими артистами запросила до співпраці й Даніеля Салема:

“З Денею ми в дуже класних стосунках. Ми й допомагали йому, коли у нас був волонтерський штаб. Тому пліткуйте далі”.

Знаменитість запевнила, що між ними немає жодних романтичних стосунків. Після розставання зі своїм хлопцем Лі абсолютно вільна. Поки їй подобається, що вона належить сама собі й не повинна ні на кого зважувати. Звісно, Ліда не відкидає можливості, що рано чи пізно зустріне нове кохання.

Коли широкий загал дізнався про розлучення Даніеля Салема після 17 років шлюбу, то більшість схилялася до думки, що розлучницею стала Тіна Кароль. Згадали всі спільні моменти між ними.

Ліда Лі відхрестилася від роману з Даніелем Салемом

Зокрема, коли Салем прийшов на “Голос країни”, зіркова тренерка Тіна назвала чоловіка “се*с-символом проєкту”. Згодом співачка подарувала підрозділу Даніеля шикарний пікап.

Даніелю Салему приписували роман із Тіною Кароль

Раніше ресторатор і шоумен був поза підозрами, адже заявляв, що “муза в чоловіка має бути одна”. А після розлучення всі завзято взялися підшукувати красеню високого зросту нову музу.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.