Стиль за межами сцени: скільки коштує буденний гардероб Тіни Кароль? Два в одному: економія та елегантність

Ми звикли бачити Тіну Кароль у вишуканому та дорогому вбранні, з коштовними брендовими аксесуарами, з зачіскою та макіяжем, зробленими першокласними майстрами. А як виглядає артистка поза сценою?

Світла софітів, гучні аплодисменти, запальні виступи… На сцені Тіна Кароль завжди виглядає яскраво та вишукано: так, як і належить виглядати зірці її рівня. Але чи такий дорогий та стильний вигляд вона має у повсякденному житті?

Здавалося б, так. Співачка, яка завоювала серця мільйонів, завжди вражає не лише голосом, але і вишуканим, та водночас невимушеним стилем.

Втім, Тіна Кароль — це не лише поп-діва на сцені, а й звичайна жінка за її межами. Вона обожнює простий і зручний одяг, який підкреслює її натуральну красу. Тіна не боїться показати свою природність і має досить простий одяг у своєму гардеробі.

“Всі кошти — це сценічне вбрання, а по життю я гублюсь. Я намагаюсь загубитися в просторі та натовпі”,- пояснює Тіна своє бажання не привертати до себе увагу у буденних ситуаціях.

В одному з інтерв’ю для блогера Ніколаса Карми Тіна показала та розповіла про свої улюблені буденні речі, які вразили багатьох шанувальників. Лосини за 1000 гривень, кросівки за 3000 грн та рюкзак за 200 євро — це тільки частина того, що входить в її щоденний образ.

Тіна Кароль розповіла, скільки коштує її буденний лук

Стосовно її гардероба. Тіна вважає, що добре підібраний буденний одяг має бути не лише  виразником стилю, а й елементами комфорту для активного способу життя. Тому вона вкладає у них свої гроші та переконана, що якість вартує своїх коштів.

Не відчувати часу — то романтика

Виявляється, Тіна ніколи не носить годинників і вважає романтикою, коли вона не відчуває завдяки цьому часу. Такий підхід до стилю лише підкреслює природність та аутентичність артистки поза сценою.

У буденних ситуаціях співачка не має вишуканого макіяжу — все скромно та не вибагливо, так само як і зачіска: звичайний низький хвіст.

Втім, дивлячись на неї, ніхто не скаже, що вона вдягнута без смаку чи дешево, а це є свідченням того, що можна виглядати елегантно і при цьому залишатися вірною своїм уподобанням.