37-річний Діма Монатік радує дружину не лише квітами: зробив доволі дорогий подарунок коханій Ірині

Діма Монатік відповів на 33 запитання Євгена Фешака, з яких ми дізналися багато деталей особистого життя співака, а воно останнім часом, як бачимо, змінилося докорінно.

Найперше Дмитро Монатік з дружиною вирішили залишити на якийсь час свій ошатний будиночок у передмісті столиці й переїхали жити до Києва. Співак пояснив подібне рішення турботою про дітей, адже бідним хлопчикам доводилося щодня проводити по 3 години в дорозі.

Діма Монатік розповів про найдорожчий подарунок дружині

Ірина з 7-річним Данилом та 6-річним Платоном тільки перед цим навчальним роком повернулися до України, тож 1 вересня хлопчики вже пішли в українську школу. Тато запевнив, що повернення в Київ не стало для синів стресом. Навпаки, їм було важко адаптуватися до умов життя у Великобританії, а тепер діти знову перебувають у звичній для себе обстановці.

Діма Монатік розповів про найдорожчий подарунок дружині

Рік, проведений в англомовному середовищі, не минув дарма. У братів виробився гарний англійський акцент. Тепер вони навіть татка виправляють, коли намагається щось сказати англійською. Сини знають, що тато – артист й публічна особа, але зіркою його не вважають.

Зазвичай вранці Діма з Ірою прокидаються разом, щоб зібрати й відвести дітей до школи. Побутовими питаннями глава родини займатися не любить, і дружині це страшенно не подобається. Але Монатік нічого не може з собою вдіяти. Вдома він хіба що ладен налаштувати безперебійну роботу гаджетів.

Востаннє Монатік дарував квіти дружині тиждень тому. Звісно, можна було б і частіше. Найдорожчим подарунком, який отримувала молодичка від чоловіка, є електромобіль “Ягуар”. Найбільше Дмитро цінує в дружині щирість, доброту, вміння заряджати своїм світлом інших людей, а ще надзвичайну привабливість.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.