Мірзоян розповів про перше розлучення і стосунки з колишньою: “Спочатку закоханість, потім заїдає побут”

Арсен Мірзоян дав розлоге інтерв'ю Славі Дьоміну. Говорили багато про що. Звісно, блогер не обійшов тему першого шлюбу співака. Ось що розповів чоловік Тоні Матвієнко з цього приводу.

Стосунки з Анною Арсен Мірзоян характеризує як “накрило”. Спочатку була закоханість, яка тривала не 3 місяці, як зазвичай, а набагато довше. Потім пішли діти, подружнє життя стало звичкою.

Поступово ставало зрозуміло, що вони люди з різними поглядами на життя і в побуті їм ужитися доволі важко. Поволі спадала сліпота. Напевно, Арсен надто сильно захопився собою та своєю роботою та став мало часу приділяти родині. Він вирішив робити кар’єру в шоубізнесі.

Перша дружина Арсена Мірзояна не вибачила зради

З’явилося багато роботи. Не все виходило так, як мріялося, але він настійливо рухався вперед. Коли на “Голосі країни” Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнко, втямив, що стосунки з дружиною давно перетворилися на ніщо.

Перша дружина Арсена Мірзояна не вибачила зради

Важко було пояснити синам, чому тато й мама більше не живуть разом. Та Арсен намагався постійно бути присутнім у їхньому житті. Навідувався в гості, забирав на канікули. Взимку разом їздили до Карпат, влітку – на море. Траплялося, що артист брав хлопців із собою в тур.

Перша дружина Арсена Мірзояна не вибачила зради

Владу нині 20 років. Він уже дорослий, і тато може з ним поговорити на будь-які теми. Молодшому Артему – 14. З ним Арсену вдається поспілкуватися не часто, оскільки підліток нині мешкає з мамою в Німеччині, куди вони виїхали після повномасштабного вторгнення.

Влад залишився з батьком у Києві. Працює айтішником, постійно сидячи за компом. Арсен весь час намагається його розворушити й прилаштувати кудись на роботу. На жаль, порозумітися з Анною Мірзояну не вдалося, хоча він уже 10 років мешкає з Тонею Матвієнко. Та навіть тепер перша дружина носить у серці образу на чоловіка – так і не спромоглася відпустити ситуацію.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!