Два великих кохання Лами: продюсера Віталія зірка покинула заради молодшого на 16 років фінансиста Романа

У житті Лами було два великих кохання. З першим чоловіком й продюсером Віталієм Телезіним співачка прожила 15 років. Другий обранець зірки виявився на 16 років молодшим за неї.

Шлюб з Віталієм Телезіним тривав довгих 15 років. Саме він придумав для дружини Наталі псевдонім Lama й доклав чимало зусиль до створення напівміфічного образу співачки.

Ніхто інший так не відчував музику, яку мала виконувати Лама. Та в якийсь момент артистка втямила, що між ними не залишилося нічого спільного, окрім роботи. Вони розмовляли виключно про концерти, тури, створення музики. А особистим почуттям місця між ними не залишилося.

Два великих кохання співачки Лами: Віталій Телезін

Лама була надзвичайно популярною. Її хіти крутили всі радіостанції. Співачку постійно запрошували виступити чи дати інтерв’ю. Цього всього стало настільки багато, що артистка втратила будь-яку цікавість до процесу.

Два великих кохання співачки Лами: Алекс Шелест

Вона воліла знайти гармонію в собі, щоб займатися улюбленою справою з насолодою, а не виступати заради грошей. Тому пішла не лише від чоловіка, але й з шоубізнесу. 10 років знадобилося зірці, щоб відновити душевні сили й повернутися на сцену з новими піснями.

Два великих кохання співачки Лами: Роман

Аранжування Лама не могла довірити нікому, окрім Телезіна, а от в житті хоче бачити поряд із собою іншу людину. Відразу після розлучення пари ходили чутки, що новим обранцем Лами став вуличний музикант Алекс Шелест зі Львова. Співачка ділилася журналістами планами на майбутнє весілля і навіть поставила у Фейсбуці статус “заручена”.

Згодом стало відомо, що Лама кілька років живе з фінансистом Романом. Молодик на 16 років молодший за артистку, але саме з ним вона знайшла довгоочікувану гармонію та врешті позбулася безсоння. Одного разу коханий запалив купу свічок й подарував зірці каблучку. Та вона вирішила, що їм і так добре разом, тому поки дату весілля не призначила.