Один з колишніх Алли Пугачової розповів про любовний трикутник з нею і Галкіним: вони про це мовчали

Співак Сергій Савін був за крок до того, щоб посісти місце Максима Галкіна поряд з Аллою Пугачовою. Натомість усе зіпсував, встрянувши в іще один любовний трикутник.

Сергій Савін з дитинства був захоплений грою на гітарі. Та коли приїхав до москви, у всіх продюсерських центрах йму вказували на двері. Розпач молодика був настільки сильним, що мав намір змінити професію.

Так коли дізнався, що Алла Пугачова набирає молоді таланти, вирішив використати свій останній шанс. Він прийшов на проєкт “Фактор А”. Вийшов на сцену й побачив Аллу Борисівну з іншими членами журі. Артист вважає, що в той момент він нагадав Примадонні юного Галкіна, тому й вдалося пройти перший етап конкурсу. Він узяв не стільки співом, скільки харизмою та жартами.

Сергій Савін розкрив деталі любовного трикутника з Пугачовою та Галкіним

Надалі молодик став помічати цікавість Пугачової до себе не лише, як до виконавця. Вони записали з Аллою Борисівною спільний альбом. Примадонна взялася продюсувати молоде дарування. Звісно, Савін здобув перемогу в талант-шоу.

Життя хлопця, що до цього мешкав у гуртожитку й працював продавцем-консультантом, різко змінилося. А.Б. відправила Сергія зі своїм стилістом до магазину, де йому повністю оновили гардероб.

Сергій Савін розкрив деталі любовного трикутника з Пугачовою та Галкіним

Розкрутка нової зірки Пугачовій влетіла в копієчку – зняла для Сергія квартиру в центрі, дала чимало грошей на кишенькові витрати, оплатила знімання кліпів й роботу в студії. Витрати Алли Борисівні на нового фаворита оцінюються в суму близько 10 мільйонів доларів. Тільки після перемоги в конкурсі співак отримав конверт з євро. В рублях це близько 600 тисяч.

Максим Галкін поставився до нового протеже дружини по доброму, хоча Сергій певен, що в глибині душі гуморист відчував: новий фаворит Примадонни може зайняти його місце. Це було ще до весілля Максима з Аллою у 2011 році.

Молодий артист втрапив відразу у два любовних трикутники – з Аллою Пугачовою та кліпмейкеркою Іриною Мироновою, яка була дружиною коміка Грушевського. Ходили чутки, що шлюб жінки розпався саме через Савіна.

Співак вважає, що Алла Борисівна обрала Максима Галкіна, а не його, бо гуморист був більш розкрученим, і це для Примадонни стало вигіднішим на той момент.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.