Чи спілкується Семен Горов з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою: “Всі ми взагалі ніхто, а вона королівна”

Скандальна ведуча Сніжана Єгорова до шлюбу з Антіном Мухарським була заміжня за режисером Семеном Горовим. Дізнаймося, чи спілкується колишнє подружжя нині.

Були часи, коли у новорічну ніч показували мюзикли. Практично всі вони – “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “Попелюшка”, “Сорочинський ярмарок” – зняті якраз Семеном Горовим. Журналісти Oboz.ua поцікавилися у видатного режисера його стосунками з першою дружиною Сніжаною Єгоровою.

Пан Семен розповів, що особливо за життям колишньої не стежить. Всі новини про Сніжану дізнається від доньки Саші. Та підтримує зв’язок із мамою, на відміну від сестри Стасі. Нині Єгорова перебуває у Туреччині з трьома меншими дітьми.

Семен Горовий розповів, чи спілкується з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою

Натомість жінка завжди читає інтерв’ю Горового. Після цього пише колишньому благовірному капслоком, що в нього погана українська вимова. І взагалі, мовляв, всі ніхто, а вона королівна. У відповідь Семен бажає жінці здоров’я та щастя.

Раніше Горового не дратувало те, що він на виборах віддавав голос за Ющенка, а дружина – за Януковича. Вважав, що це нормально в демократичній державі. Та те, що Сніжана нині ображає всіх українців й Україну в цілому – це вже межує зі злочином. Чи робить це Єгорова свідомо, чи отримує грошову винагороду за свої слова, режисеру невідомо. Не виключено, що одночасно й вірить, і платять.

Семен Горовий розповів, чи спілкується з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою

Після перемоги України Семен Горов збирається знімати веселі комедії та гучно відзначати свята. Особисто режисер у цей день виставить у вікно колонки й крутитиме найвеселіші пісні. Вони з сусідами вже домовилися, що перекриють дорогу і влаштують справжній фестиваль.

Популярне

Схожі статті

Вагітні чи лише прикидаються: Слава Камінська, Ірина Федишин, Злата Огнєвіч показалися з чималими животами

Останнім часом зірки одна за одною шокують публіку новинами про майбутнє поповнення в родині. Та якщо у вагітності Джамали ніхто не сумнівається, то Камінська, Федишин, Огнєвіч під великим питанням.

Настя Каменських публічно назвала Потапа коханим: більше не розлучаються чи водять прихильників за ніс?

Історія кохання Потапа та Насті завжди була наповнена безліччю пліток та обговорень. Фанати подейкували, що пара давно не разом і зовсім скоро заговорить про розлучення. Що змінилося в цій історії?

Скоро стане другим батьком: Володимир Дантес довів, що чайлд-фрі він був тільки у шлюбі з Дорофєєвою

Володимир Дантес у своєму Instagram активно ділиться тим, як проводить час з дітьми своєї нової обраниці. Після розлучення з Дорофєєвою співак почав нові стосунки і схоже, почуває себе щасливим.