Настя Приходько полюбляє заїдати стрес: у підсумку набрала десяток зайвих кілограмів. Як збирається худнути

Останні події змусили українців чимало понервувати. Ось і Настя Приходько постійно заїдала стрес. У підсумку за останній рік набрала 10 зайвих кілограмів. Як із цим бореться співачка?

Анастасія Приходько взяла участь у проєкті “Наодинці”, розповівши чимало сенсаційних подробиць зі свого життя. Однією з тем стало обговорення проблем із зайвою вагою. Співачка зізналася, що до великої війни тримала себе в формі. Вага зірки коливалася в межах 53-54 кг.

Та постійні стреси через повномасштабне вторгнення призвели до змін у раціоні. Насті весь час хотілося з’їсти щось солоденьке чи й навіть випити. Щойно починалися обстріли, зірка щось діставала з холодильника. Отак і наїла 65 кг.

36-річна Настя Приходько розкрила власні секрети схуднення

Нині Приходько вирішила взяти себе в руки. Знаменитість вдалася до інтервального голодування. Їсть один раз на добу о 17 годині. Наїдається добренько. Терпіти все одно дуже тяжко. Хочеться щось з’їсти перед сном або трішки побалувати себе якимось напоєм.

Настя усвідомлює, що зайву вагу здобула не лише завдяки переїданню, але й міцним напоям. Це теж звичка, набута під час війни. Раніше з зіркою такого не траплялося. До антидепресантів Приходько не пристрастилася.

36-річна Настя Приходько розкрила власні секрети схуднення

Коли їй дуже тяжко, вона краще з’їсть шматочок торта. Настя намагається з усіх сил тримати себе в руках. Вона навіть перестала писати про це в соцмережах, оскільки не впевнена в отриманні результатів.

Але, як і всі, жива людина, і може зірватися в будь-яку мить. Та не збирається відмовлятися від поставленої мети, оскільки чудово розуміє, що целюліт до добра не доведе.

Жінці доводиться розриватися між будинком, дітьми, концертами. Й так важко, а під час повітряних тривог накриває зовсім. Вона жива людина і має власні слабкості, як і всі інші. Нині вже є результат у кілька кілограмів. Але поставлено мету – мінус 10 кг.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.