Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський: зробив бізнес під час подій в Україні

Українська співачка Оля Полякова вперше відкрито розповіла, чим займається її чоловік Вадим Буряковський, який давно втратив статус мільйонера.

Оля Полякова і Вадим Буряковський разом вже майже 20 років. Співачка ніколи не приховувала той факт, що “вхопила” мільйонера і саме він своїми фінансами допоміг їй пробитися на велику сцену. Тоді Буряковський працював фінансистом і отримував значний відсоток після кожного заключеного договору. Та за словами самої Полякової близько 10 років назад Вадим втратив своє джерело прибутку і основний дохід в сім’ю почала приносити вона.

Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський

Чим займався Вадим останні 10 років Полякова ніколи не говорила, лиш мимохідь могла відповісти, що в нього є невеличкий бізнес. Нещодавно в інтерв’ю Славі Дьоміну Полякова вперше розповіла, як заробляє на життя її чоловік Вадим. Виявилося, що після початку повномасштабної війни в Україні чоловік Полякової “піднявся”. Так, співачка розповіла, що у її чоловіка вже давно був завод та він не функціонував. Та не так давно Буряковський знайшов партнера і почав розвивати бізнес. Чоловік займається виготовленням побутової техніки для міста: снігоочисні машини, сміттєвози та інше.

Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський

До слова, Вадим Буряковський старший за свою дружину на 16 років. В цьому році йому виповнилося 60. Для чоловіка це вже другий шлюб. 20 років назад він покинув свою першу дружину заради молодої і красивої Олі Полякової. Співачка перший час була коханкою заможного чоловіка та коли вона завагітніла, Вадиму довелося робити вибір.

Полякова не приховує, шлюб з Вадимом у неї не ідеальний. Вони мають різний характер, звички та часто конфліктують. За словами Олі, вони з Вадимом навіть не сплять в одній кімнаті разом вже декілька років. Та співачка запевняє, що розлучатися з Вадимом вона не планує. В першу чергу через відчуття стабільності та спокою поряд з чоловіком.