67-річний Олексій Вертинський поділився спогадами про останні дні дружини Тетяни: “Це дуже сумна історія”

Олексій Вертинський рідко дає інтерв'ю. Але для Олексія Суханова зробив виключення. Говорили про багато дечого. Зокрема, торкнулися болючої теми – хвороби дружини актора.

На сцені та в кінофільмах Олексій Вертинський завжди жвавий, а подекуди кумедний. В цілому, налаштований доволі оптимістично. Далеко не всі шанувальники актора знають про особисту драму в житті знаменитості.

Насправді ж знаменитому чоловіку довелося пережити смерть коханої дружини. Тетяна померла у 46 років, а перед цим довго хворіла. Після такого горя Олександр більше не зміг відкрити серце іншій жінці.

Дружина Олексія Вертинського тяжко хворіла

Таня мала рідкісний діагноз – аміотрофічний склероз. Вона повільно згасала на очах чоловіка й доньки Ксенії. Поступово в жінки віднімалися руки й ноги. Вона перетворилася на очеретинку.

Вертинський до останнього дня доглядав за дружиною. Сам годував, перевдягав, носив на руках. Емоційно він настільки виснажився, що більше ні до кого з протилежної статі не відчував симпатії.

Дружина Олексія Вертинського тяжко хворіла

Танюша була на 11 років молодша від чоловіка. Він сподівався, що вона переживе його. Та доля розпорядилася по-іншому. Дуже не хотілося, щоб дружина вмирала.

Донька Ксюша на той час була ще студенткою. Дівчина дуже потребувала маминої підтримки. Натомість довелося самій турбуватися про найріднішу жінку та дбати про її фізіологічні потреби.

Після смерті коханої Тетяни Олександр не лише на жінок більше не дивився. Він позбувся й усіх друзів. Більше не міг підпускати до себе надто близько людей, переживаючи, що вони можуть завдати якимось чином болю.

У Вертинського немає жодного друга. Він вважає насамперед поганим другом самого себе й постійно тримає дистанцію з тими, з ким доводиться спілкуватися. Тож виходить на сцену театру, знімається в кіно, а на особистому житті поставив великий хрест.

Популярне

Схожі статті

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?