Нікітюк прокоментувала участь у проекті “Розсміши коміка”: “Я вже не буду учасницею, а буду сидіти в жюрі”

Телеведуча Леся Нікітюк поділилася спогадами про свій початок у кар'єрі та участь у шоу "Розсміши коміка". Зірка розповіла, що хотіла показати свій талант.

Телеведуча Леся Нікітюк на сторінці в Instagram згадала про свій старт у телевізійній кар’єрі та поділилася спогадами про участь у шоу “Розсміши коміка”.

“Не можу повірити, але тоді ми просто хотіли показувати свої мініатюри, номери й те, щоб наш талант хтось помітив. Ми навіть не розраховували на грошовий виграш, ми просто хотіли виступати на сцені і смішити людей”, поділилась ведуча.

Зазначимо, що Леся Нікітюк тричі брала участь у проекті “Розсміши коміка”. На початку творчого шляху вона зберігала образ провінціалки, що допоміг їй стати впізнаваною.

“Якби мені хтось тоді сказав, що ми виграємо, що саме після цього шоу мене почнуть запрошувати на різні проєкти, а грошовий виграш нам вручатиме майбутній Президент України… я б втратила свідомість ще перед виходом на сцену. Клянусь”, додає Леся.

Спробувавши свої сили у різних проектах, Леся підкреслює, що завтра вона вже не буде учасницею, можливо, навіть сидітиме в журі “Розсміши коміка”.

Нікітюк прокоментувала участь у проекті Розсміши коміка

Нагадаємо, що Леся Нікітюк брала участь проектах, таких як “Орел і Решка”, “Навколо М”, “Хто зверху?”, “Зоряні яйця”, “Ліга сміху”, “Танці з зірками” та інші.

Прихильники телеведучої висловлюють свої враження у коментарях під публікацією:

  • “Тоді зірка засяяла, і досі така ж щира, відкрита та красива”.
  • “Ви молодець! Дуже приємно вражені, як після цього шоу Ви стали дуже популярною”.
  • “Прикольно буде, якщо через 10 років Леся стане Президентом”.
Нікітюк прокоментувала участь у проекті Розсміши коміка

Вкінці свого допису, Леся побажала успіхів командам, які братимуть участь у нових сезонах шоу “Розсміши коміка”.