Наталія Могилевська розповіла про хворобу мами, яка не хотіла жити: “Вона не хотіла бути обузою”

Наталія Могилевська поділилась важким періодом, коли вона намагалась допомогти своїй мамі подолати важку хворобу. Актриса розповіла про те, що відчувала у той момент.

Талановита українська співачка, акторка та продюсерка Наталія Могилевська розповіла про важкий період у своєму житті. У розмові з журналістом Дмитром Гордоном, вона поділилась моментами, які переживала разом з матір’ю Ніною Петрівною, намагаючись побороти хворобу.

Могилевська зізналась, на її думку, мати могла жити ще довго. Вона припускає, що після смерті батька, Ніна Петрівна дуже сумувала за ним і тому залишалась самотньою.

“Мама захворіла, але я досі впевнена: якби вона хотіла жити, вона б жила довго”, – розповідає співачка.

Також зірка додала, що її мати була вродливою жінкою, і після втрати чоловіка, вона могла знайти нові стосунки, але обрала залишитися самотньою. До 60 років Ніна Петрівна не знала проблем зі здоров’ям і майже не вживала ліки.

Наталія Могилевська розповіла про хворобу мами, яка не хотіла жити

Коли стало відомо про захворювання, Наталія почала шукати найкращого лікаря для матері, вибравши спеціаліста з Німеччини. Лікар провів обстеження та зазначив, що зі здоров’ям все добре, але можливі ускладнення.

“Знайшла гроші та поїхала до нього в Німеччину. Це був лікар, який лікував Раїсу Горбачову”, – поділилась Могилевська.

З часом Наталія придбала квартиру для мами поруч з власною, щоб мати змогу частіше бачитись та проводити разом час. Але, на жаль, коли співачка почала ремонт у купленій оселі, мати померла.

“Вона точно не хотіла бути тягарем. Хоча я купила квартиру поряд зі мною, щоб разом гуляти, жити”, – додала зірка.

Ніна Петрівна Могила померла у 2013 році, віком 68 років. Жінка хворіла останні сім років свого життя. Смерть матері стала великим стресом для Наталії Могилевської, про що вона ділиться з важкими емоціями.