Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка, якого тримала в секреті: “Вони мене люблять”

Наталя Могилевська розповіла про деталі свого материнства та поділилася моментами зі свого особистого життя. Крім того, вона розкрила ім'я свого чоловіка.

Відома українська артистка Наталя Могилевська розповіла про своїх доньок, яких вона усиновила ще на початку вторгнення росії в Україну. Також знаменитість зізналася про свого чоловіка, якого довгий час тримала у секреті. Під час розмови з журналісткою Оленою Фроляк, Могилевська розкрила більше подробиць про своє особисте життя.

Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка
Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка

У своєму інтерв’ю артистка поділилась радісною новиною — вона стала матір’ю та додала, що усиновила двох доньок віком 2 та 10 років. Їхні імена — Мішель та Софія, і вони є сестрами. Могилевська зізналась, що діти були травмовані через російську агресію, тому їм знадобився час на адаптацію до нового життя. Проте зараз діти почувають себе вільніше. Старша донька навчається у школі, і зірка підкреслює, що у неї інше прізвище.

“Я їх дуже люблю. Вони мене дуже люблять. Називають мамою”, – розповіла Могилевська.

Близько двох років зірка не розповідала про своїх дітей, але зізнається, що багато близьких людей вже про це знали. Вона вдячна, що вони поставились до такого моменту серйозно.

Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка
Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка

До свого материнства Могилевська готувалась і навіть зараз продовжує читати книги з виховання дітей. Якщо потрібно, вона звертається по допомогу до спеціалістів.

“Зараз читаю книги про виховання дітей, підкреслюю все олівцем”, – поділилась зірка.

Знаменитість також розповіла про свого обранця, якого довго тримала у таємниці. Його звати Валентин. Познайомилась пара на початку повномасштабного вторгнення.

Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка
Могилевська розповіла про своїх дітей та коханого чоловіка

Нагадаємо, нещодавно зірка показала фотографію зі своїми доньками, але обличчя їхнє не видно. Могилевська пояснила, що не хоче, щоб їхнє життя було публічним, адже навіть у школі не знають, що дітей усиновили.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.