Ексдружина Узелкова Марина Боржемська вперше прокоментувала його заручини: “Не змогла привітати”

Колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узелкова вперше прокоментувала його заручини з іншою жінкою. Марина Боржемська зізналася, що не вітала екскоханого.

Нещодавно відомий український боксер В’ячеслав Узелков публічно оголосив про заручини з новою коханою. Чоловік не називає ім’я своєї нової жінки і не з’являється з нею на публіці та відомо, що їхні відносини тривають вже не один рік.

Нещодавно колишня дружина Узелкова Марина Боржемська, з якою він знаходився у шлюбі понад 20 років, прокоментувала заручини боксера. Так, Марина, відповідаючи на питання журналістки “Люкс ФМ”, зізналася, що не вітала колишнього чоловіка з заручинами, адже взагалі з ним не спілкується. Боржемська розповіла, що не підтримує ніякий зв’язок з колишнім, хоча їх і пов’язують спільні діти.

Так складається життя. Спочатку я хотіла спілкуватися, а потім я зважила те, що мені це не потрібно. Якщо людина не тягнеться, не хоче нормальних стосунків, я не буду на цьому наголошувати, чи запрошувати його товаришувати

, – заявила Боржемська.

Ексдружина Узелкова Марина Боржемська вперше прокоментувала його заручини

При цьому жінка зізналася, що їхні спільні діти Роберт та Олівія привітали батька із заручинами у месенджері. За словами Марини, діти лише переписуються з батьком та не зустрічаються з ним особисто.

Ніхто не запрошує їх кудись сходити, провести якось з ними час. Раніше вони завжди були готові, а зараз вже не хочуть цього

, – зізналася тренерка.

Як виглядають діти Узелкова і Боржемської

Нагадаємо, В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років шлюбу. Ініціаторкою розлучення стала саме Марина. Жінка зізнається, що багато років страждала від емоційного аб’юзу зі сторони Узелкова і довго терпіла це, адже боксер знав, як на неї натиснути і де зманіпулювати. Після розлучення Боржемська залишила все майно Узелкову, а сама з дітьми поїхала з Києва у своє рідне місто Вінницю, де певний час жила у батьків. Зараз своє особисте життя Марина Боржемська тримає у секреті.