Продюсер Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості реперки Alyona Alyona: “Це скандали, чутки”

Ігор Кондратюк надав інтерв'ю та висловив свою думку щодо критики в адресу виконавиці alyona alyona. Продюсер розповів, що думає про її співпрацю з російським реп-гуртом "Каста".

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо обурення в сторону реперки alyona alyona, яка разом зі співачкою Jerry Heil представлятиме Україну на “Євробаченні-2024”. Свою думку музичний експерт виразив у інтерв’ю Radio UA Chicago.

Зазначимо, alyona alyona попала під хвилю критики після спільної роботи з російським музичним гуртом. Тоді виконавиця визнала, що ця співпраця була помилкою. Крім того, публіка пригадала фотосеcію, на якій вона позувала без одягу з прапором України. Зазначимо, що реакція шанувальників дівчини на це фото була різною.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Пізніше цю світлину було видалено з блогу зірки, і підписники припустили, що вона вирішила прибрати її через хейт, але представники виконавиці розвіяли цю здогадку. Вони зазначили, що фото було видалено з Instagram через скарги користувачів.

За словами Ігоря Кондратюка, цьогорічна учасниця пісенного конкурсу не зробила нічого поганого, адже не вважає, що фотосесія співачки є протизаконною.

“Альона її повторила, потім тут же видалила, зрозумівши що це ідіотський спосіб привернути до себе увагу”, – поділився продюсер.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Щодо співпраці з “Кастою”, він зауважив, виконавиця була впевнена, що гурт не підтримує війну та окупацію Криму, і сам запис пісні відбувався на території України.

“Альона стверджувала, що вони не підтримували війну й окупацію Криму”, – сказав Кондратюк.

Щодо виступу у Швеції, музичний експерт впевнений, що наші дівчата потраплять у п’ятірку найкращих на цьогорічному конкурсі “Євробачення”.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Нагадаємо, що в національному відборі на відомий пісенний конкурс alyona alyona та Jerry Heil здобули найбільше голосів від українців.