Донька Кузьми Скрябіна й досі не може змиритися з втратою бабусі: “Втратили ми її практично в один момент”

У Кузьми Скрябіна залишилася одна-єдина донька. Барбара частенько пригадує не лише тата, але й бабусю, якої не стало кілька місяців тому. В чому причина смерті Ольги Кузьменко?

Донька Андрія Кузьменка Барбара й досі сумує за татом, якого не стало внаслідок ДТП на початку лютого 2015 року. Тепер приводу для скорботи додалося, оскільки восени 2023 року раптово пішла з життя й мама видатного артиста Ольга Кузьменко.

Барбара пригадала смерть близьких людей – тата Андрія Кузьменка та бабусі

Барбара й досі не може змиритися зі смертю бабусі, якої не стало на 77 році життя. Ольга Михайлівна раптово захворіла. Усе відбувалося дуже швидко. До проблем зі здоров’ям додався сепсис. У літньої жінки розвинулася серцева недостатність. Вона вмить стала лежачою хворою, а згодом пішла услід за сином.

Барбара пригадала смерть близьких людей – тата Андрія Кузьменка та бабусі

Тепер у Марії-Барбари залишився дідусь. Віктору Кузьменку нині 81 рік. Він продовжує мешкати на Львівщині. Сама донька лідера гурту “Скрябін” живе нині в столиці, працюючи косметологинею.

Заміж дівчина вийшла 2019 року за свого однокурсника Віктора Тура. Доньці Скрябіна тяжко пригадувати не лише смерть бабусі, але й тата. Вона певна, що злого умислу в цьому не було. Це фатальна випадковість.

Барбара пригадала смерть близьких людей – тата Андрія Кузьменка та бабусі

Бабуся дівчини за життя мала трішки іншу думку, але вони з онукою ніколи не торкалися цієї болючої теми. Ольга Кузьменко не вірила, що син міг загинути в аварії, оскільки був першокласним водієм.

Тепер щороку у день смерті рідних людей Барбара з сумом згадує минуле. Зранку намагається сходити до церкви, щоб поміркувати наодинці. Потім усією родиною йдуть на кладовище. Андрій та його мама поховані в сімейному склепі в Брюховичах.

Популярне

Схожі статті

59-річна Алла Мазур показала наслідки онкології 5-річної давнини: зовнішність змінилась кардинально

Алла Мазур — не просто відома телеведуча, а символ незламності, приклад для багатьох жінок того, що навіть після важких випробувань можна знайти нові джерела краси, натхнення та впевненості в собі.

Маринована цвітна капуста з морквою, що приємно хрумкотить: рецепт найсмачнішої закуски в банках на зиму

Цвітна капуста — це овоч, який чудово переносить маринування. Вона залишається хрумкою, добре вбирає спеції та маринад, а в поєднанні з яскравою морквою виглядає просто вишукано в банці. 

Їх неможливо не помітити навіть у натовпі: 4 найвищі українські зірки — Потап, Нікітюк, Притула, Полякова

Можна почути думку, що телекамера більше "любить" артистів невеликого зросту, адже їх легше знімати, та й в кадрі вони нібито виглядають більш виграшно. Однак, як показує практика, це далеко не так.