Наталія Могилевська натякнула, що офіційно вийшла заміж після того, як удочерила дітей: “Ми вже це зробили”

Українська співачка Наталія Могилевська, яка кілька місяців назад ошелешила зізнанням про усиновлення дітей, натякнула, що офіційно вийшла заміж.

Наталія Могилевська досягла неабиякого успіху в кар’єрі, пожертвувавши своїм особистим життям. Співачка була офіційно заміжня один раз, ще у 25 років. Та той шлюб не протримався і року. Далі у Наталії були серйозні стосунки з київським бізнесменом, які тривали 5 років. Та тоді Могилевська не хотіла дітей, адже повністю була зайнятою кар’єрою. А ось, коли співачка відчула потребу сати мамою, поряд не було гідного чоловіка.

Я була самотньою 10 років

, – зізнається Могилевська.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська натякнула, що офіційно вийшла заміж після того, як удочерила дітей

Та зараз особисте життя 48-річної Могилевської налагодилося: вона віднайшла своє кохання і стала мамою. Так, у новорічну ніч Наталія на всю країну зізналася, що ще 2 роки назад удочерила двох дівчаток, яким було 2 і 10 років на той час. А нещодавно співачка натякнула, що вийшла заміж.

Так, в інтерв’ю програмі Люкс ФМ Могилевська заявила, що під час війни точно не буде гуляти весілля.

Я вважаю, що війна – не дуже актуальний час для весілля, чи свята.

, – зазначила Могилевська.

Наталія Могилевська натякнула, що офіційно вийшла заміж
Наталія Могилевська натякнула, що офіційно вийшла заміж

Журналістка поцікавилася, чи не хоче Могилевська просто розписатися з коханим, не гуляючи пишне весілля. На це співачка відповіла інтригуюче:

А можливо ми вже це зробили?!

, – заявила Могилевська.

Нагадаємо, Наталія Могилевська вже майже 2 роки знаходиться у стосунках з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Співачка жодного разу не показувала його на публіку, проте багато говорила про нього в інтерв’ю. Так, за словами самої Могилевської, Валентин – її давній знайомий та він останні 20 років жив в США і повернувся в Україну лише після лютого 2022 року, де їх і звела доля. Чоловік значно старший за саму Могилевську і має бізнес в Америці. Артистка запевняє, що вперше за довгий час вона відчуває гармонію і дійсно щаслива поряд з цим чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.