Сильна жінка Тетяна Литвинова з “МастерШеф” не втримала двох чоловіків: “Маю великий розмах крил”

Тетяна Литвинова, що була суддею "МастерШеф", дала розлоге інтерв'ю Славі Дьоміну. Разом спілкувалися й водночас куховарили. Ще й колишнім чоловікам жінки встигли промити кісточки.

В юності Тетяна Литвинова була занадто сором’язливою. Мама, щоб трішки розтормошити доньку, вмовила її взяти участь у студентському конкурсі краси. Вихід на сцену дався дівчині нелегко. Це насамперед була боротьба з самою собою.

Натомість після цього у Тетяни з’явилося чимало залицяльників. Але побачення з однолітками видавалися якимось прісними й приносили виключно розчарування. Своєму майбутньому чоловік студентка 2 місяці поспіль відмовляла в побаченні. Врешті погодилася. Мама зітхнула з полегшенням – нарешті хоч щось.

Тетяна Литвинова розповіла про два розлучення

Сімейне життя Тетяни не можна було назвати райдужним. Вона вела два бізнеси, попри маленьку дитину. Водночас займалася будівництвом будинку, оскільки вони мешкали в однокімнатній хрущівці. Чоловік при цьому перебував на державній службі. Йшов на роботу о 9 і повертався о 18-й.

Навіть хліба не можна було попросити придбати. Вважалося, що жінка в декреті, має вільний графік, то здатна впоратися з усім сама. З усім тим, вона кохала благовірного й вважає, що все, чого вони тоді досягли, це їхня спільна заслуга.

Тетяна Литвинова розповіла про два розлучення

Заклопотана жінка не відразу втямила, що у родині не все гаразд. Чоловік став затримуватися на роботі, намагався якомога менша часу проводити з сім’єю. Тетяна не могла осягнути, що їй, розумниці й красуні, можна зрадити. Гадала, що благовірний з товаришами грає в карти. Коли ж дізналася правду, не змогла вибачити.

Після розлучення у Литвинової розпочалося нове життя. З Ярославом вони разом звели будинок. Оскільки знаменитість починала забудову сама, після розлучення нерухомість залишилася за жінкою.