Tayanna пригадала тата свого сина, який покинув родину заради Ані Лорак: “У нас тато як підлітний птах”

Співачки Tayanna й Ані Лорак мали одного чоловіка на двох. Перша навіть спромоглася народити Єгору Глєбу сина. Чи спілкується нащадок зі своїм біологічним батьком?

Співачка Tayanna 3 роки прожила з Єгором Глєбом. Унаслідок цих стосунків на світ з’явився синочок Даніель. Нині співачка самотужки виховує первістка. А рідний татусь час від часу вигулькує з нізвідки та тільки доводить підлітка до сліз.

Чи спілкується син Tayanna зі своїм батьком

Після розлучення з Тетяною Решетняк чоловік подався до москви, де закрутив роман з Ані Лорак. Навіть доньку співачки-зрадниці зі своїм сином Даніелем познайомив. Та довго й з тією жінкою не затримався.

Tayanna певна, що вони не вжилися, оскільки Єгор був на 8 років молодший. Йому ще хотілося розважатися, а вона вже дозріла до пелюшок. От і не зійшлися. Тепер Тетяна називає колишнього:

“У нас тато як цей, “підлітний птах”: з’являється на деякий період, а потім пропадає”.

Та якщо жінка вже давно охолола до колишнього і може керувати власними почуттями, то для Даніеля кожна зустріч із татом – це завжди великий стрес. Коли підліток востаннє побачився з батьком, то настільки втратив рівновагу, що у школі в нього трапився напад тривожності. Хлопчик ледь не задихнувся.

Чи спілкується син Tayanna зі своїм батьком

Мама воліла б, щоб Глєб узагалі не з’являвся на їхньому з сином обрії. Та не може заборонити цього, бо хлопчик дуже любить татуся. Вона завжди підкреслює, що Даніель має сам вирішити, чи хоче він бачитися й листуватися з татом. Підліток має сам дійти висновку, чи це йому потрібно.

Чи спілкується син Tayanna зі своїм батьком

На московію подався і ще один близький Решетняк чоловік – її брат Міша Марвін. Музикант виїхав до рф ще до повномасштабного вторгнення. Потім на деякий час виїхав, а згодом знову повернувся. Тетяна відзначила, що брат сам відповідає за своє життя, а вона несе відповідальність виключно за своє.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.