Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про свої нові стосунки не з Ярославським: “Немає впевненості”

Довгий час прихильники "МастерШефу" не могли втямити, кому з колег віддала серце Ольга Мартиновська – Ярославському чи Хіменесу-Браво. Насправді у знаменитості зовсім інший чоловік.

Уперше Ольга Мартиновська закохалася в 11 класі. Її обранцем став сільський мажор – син голови колгоспу. Діма був на 6 років старший за школярку та розсікав сільськими вулицями на білій “шістці”.

Вони зустрічалися якийсь час, коли Оля вже навчалася у Миколаєві. А потім коханий її покинув й одружився та завів дітей із ровесницею. Мартиновська вважає, що подібне сталося через її неосвіченість у стосунках.

Ольга Мартиновська не називає імені свого обранця

Якось на весіллі подруги Оля познайомилася з хлопцем, якого покохала. Вона працювала у Франції та наївно вважала, що стосунки можливі на відстані. Та коли раптово повернулася, дізналася, що молодик розважається з дівчиною просто у її квартирі.

Далі були аб’юзивні стосунки з законним чоловіком, батьком донечки шеф-кухарки. Період заміжжя виявився доволі коротким. Ваня наполягав, щоб дружина сиділа вдома й виховувала дитину, а Ользі хотілося заробляти більше та подорожувати по світу. Мартиновська мала надію, що перевиховає чоловіка, але не вийшло.

Ольга Мартиновська не називає імені свого обранця

Нині Оля перебуває у процесі побудови нових стосунків. Після кількох невдалих спроб створити сім’ю зробити це виявилося доволі складно. Мартиновській дуже важко втиснути кохану людину в уже усталений графік між роботою, дитиною та особистим часом.

Новий обранець досяг успіхів у роботі, виховав дітей і готовий віддатися новому коханню без останку. В Олі ж трішки інша ситуація. Вона поки не може собі дозволити просто кайфувати від перебування чоловіка поряд із нею.

Ольга Мартиновська не називає імені свого обранця

Імені свого обранця Мартиновська на загал не відкриває. Натомість сповістила, що познайомилися вони в мережі. Оля виклала відео, як готувати вареники, а чоловік написав коментар. Отак із листування й почалися їхні стосунки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.