Мішель Андраде з Горовою вітається, а з Потапом – ні: “Я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями”

Мішель Андраде добре зарекомендувала себе на "X-Факторі", тому підписала контракт із продюсерським лейблом Mozgi. Відтоді багато дечого змінилося, про що співачка розповіла в інтерв'ю.

Щойно почалося повномасштабне вторгнення, як Michelle Andrade започаткувала перемовини з продюсерами щодо припинення співпраці, розповіла артистка. Власниками компанії Mozgi Entertainment було подружжя Ірини Горової та Олексія Потапенка.

Мішель Андраде
Мішель Андраде пояснила, чому покинула Потапа та Горову

Після розлучення пара певний час продовжувала співпрацю. Тож Мішель попрощалася з продюсерами ще до розпаду компанії. Восени 2022 року Горова сповістила, що Потап самоусунувся від роботи, тож улітку 2023-го Ірина переформатувала бізнес, утворивши лейбл Pomitni.

Але Andrade це вже не стосувалося, оскільки артистка припинила співпрацю ще в червні 2022 року. З колишньою продюсеркою Іриною Горовою Мішель залишилася в нормальних стосунках. При зустрічі вони вітаються.

Мішель Андраде пояснила, чому покинула Потапа та Горову

Натомість щодо Потапа співачка іншої думки. За останні 2 роки вони перетнулися з репером лише один раз. Ця зустріч неабияк приголомшила дівчину. Вона поділилася враженнями:

“Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями”.

На питання, чому розірвала співпрацю з лейблом Mozgi, Андраде пояснила, що її ідеї та бачення власної творчості не завжди знаходило підтримку у продюсерів. Настав час, коли хочеться робити щось самостійно й абсолютно нове:

“Я зрозуміла, що я хочу вже, напевно, окремо, бо деякі мої ідеї не підтримували”.

Раніше вся відповідальність лежала на продюсерах, які й приймали важливі рішення. Тепер артистка відчула в собі сили керувати своїм життям власними силами:

“Щоб я розуміла, куди я йду, щоб люди це відчували”.

Отже, Michelle Andrade більше не має жодного стосунку до лейбла Mozgi, а з Pomitni взагалі не співпрацювала жодного дня.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.