Три сестри: Лілія Ребрик розповіла, як новонароджена донька Адель почувається в оточенні рідних

"Якщо ви думаєте, що з третьою дитиною ви все знаєте, то ви помиляєтесь",- стверджує Лілія Ребрик та запевняє, що все у них в сім'ї зараз по-новому, як вперше.

Відома телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно народила свою третю донечку, вийшла на зв’язок з колегами з проєкту “Ранок вдома” та розповіла деякі подробиці того, як новонароджена Адель почувається серед старших сестер та рідних.

Одразу потрібно зауважити, що Лілія, як завжди, має чудовий вигляд та випромінює материнське щастя.

Новоспечена матуся розповіла, що хоча у них з чоловіком багатий досвід поводження з дітьми, виявилось, що вже за роки багато чого геть забулось й тепер доводиться згадувати або вчитися чомусь новому.

Та ці навички швидко відновлюються чи набуваються, коли кожен член родини намагається бути корисним і крихітці, і тим, хто за нею дивиться.

На запитання колег, як малечу зустріли старші сестри, Лілія сказала, що вони дуже чекали цієї зустрічі, але по-різному. 12 річна Діана вже мала подібний досвід перед народженням Полі, тож вона була стриманішою в емоціях. Маленька ж Поля бурхливо готувалась перейти зі статусу “молодша” у категорію “середня” сестра.

Зі слів зіркової мами сестрички “нюхали її та заціловували, просили потримати на ручках”.

До речі, обидві дівчинки приготували немовляті свої подарунки. Мама та папа, розуміючи ситуацію, також від імені Аделі піднесли донькам у відповідь презенти. Пані Ліля вважає це дуже важливим моментом:

“Старші діти не повинні втрачати своє дитинство і вони мають теж відчувати себе маленькими дітьми”

Та все одно Діана й Поля відчувають своє старшинство й тому завзято допомагають мамі.

“Помічниць у нас вистачає”, – сміється Ребрик.

Спитали в актриси, коли вона повернеться до роботи, на що Лілія відповіла, що у неї тепер “є бебі-бос Аделіна Андріївна. Вона ще й Дика, то треба буде у неї спитати, коли вона готова буде маму відпустити”.

А поки що мама з новонародженою налагоджують грудне вигодовування і Лілія відмічає, що бебі відрізняється від попередніх її дітей спокійнішим характером.

“Я вже в неї учусь нікуди не поспішати”,- напівжартома говорить телеведуча.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.