Підтримує стосунки з Білик, Пономарьовим й Дзідзьо: дружина Кузьми Скрябіна розповіла чим займається зараз

Легенда української естради, незабутній Андрій Скрябін, залишив у серцях шанувальників надзвичайну пам'ять про свою талановитість та неповторний харизматичний образ.

Його музика продовжує зачаровувати, а спогади про нього змушують щиро сумувати всіх, хто мав щастя знати його ближче. Проте, ніщо не здатне змінити ту важку тугу, що переживають його рідні.

Знайшла сенс у житті

Серед тих, хто найбільше відчула втрату, – його дружина Світлана. Після втрати коханого чоловіка їй довелося зіткнутися з безмежною скорботою та важкими випробуваннями. Проте, Світлана виявила надзвичайну силу та витримку, яка здатна вражати кожного, хто її знає.

Дружина Кузьми Світлана Бабійчук розповіла, чим займається зараз

Однак життя продовжується, і Світлана, не зважаючи на велику втрату, рухається вперед. У своєму останньому інтерв’ю після прем’єри фільму “Я, Побєда і Берлін” за мотивами однойменної повісті Скрябіна вона розповіла про те, як намагається знайти сенс і радість в повсякденному житті. Зокрема, вона активно займається підтримкою військових. Жінка зізналась, що справжня прем’єра відбулася раніше і першими фільм побачили саме захисники.

“Всесвіт, а може Андрій так захотів”,- впевнена дружина Кузьми.

Вона зізнається, що дуже переживала, як військові сприймуть картину, чи на часі вона зараз. Але коли по закінченні вона побачила очі хлопців, що були в залі, і як вони 3 хвилини аплодували, то була геть розчуленою.

Журналістка запитала у Світлани, з ким з музикантів та колег Андрія вона підтримує стосунки, і у відповідь почула, що її родина дуже вдячна за міцну підтримку Святославу Вакарчуку, спілкується вона часто з Пономарьовим та Дзідзьо, з Іриною Білик. Але крім них у неї з’явилися й нові друзі — Тополя, Шуров та інші молоді музиканти.

На питання про особисте життя, Світлана відповіла з повагою до пам’яті коханого чоловіка, залишаючи цю тему особистою і приватною. І хоча з часом у її житті можуть з’явитися нові стосунки, вона вирішила відповісти словами свого чоловіка:

“Що буде з нами, знає тільки Бог!”