“Я тебе вітаю! П’ятий тиждень”: Віталій Козловський передав зворушливі моменти в очікуванні стати батьком

Очікування народження дитини — це період, який наповнений особливими емоціями, радістю, турботою і тривогою. Для кожної людини цей час має свої відтінки, почуття та роздуми.

Відомий український співак Віталій Козловський нещодавно поділився своїми враженнями та емоціями, пов’язаними з очікуванням стати батьком.

У своєму інтерв’ю Віталій відверто розповів про те, як цей період змінив його життя та світогляд.

“Ого!”

Хоча син Віталія народився на при кінці лютого, артист лише на цьому тижні спромігся повідомити широкому загалу цю чудову звістку. Він поділився, що відчував емоційне хвилювання та нетерпляче чекав народження дитини, сподіваючись на появу нового члена родини ще тоді, коли був на полігоні й отримав від коханої на телефон повідомлення:

“Я тебе вітаю! 5 тиждень”.

“Ого!”- тільки й зміг відповісти чоловік.

Але, як він каже, з цим “Ого” не зміг навіть заснути.

Хоча Віталій та його жінка давно планували мати дітей, як бачимо, звістка про це все одно шокувала Козловського.

Втім, все прийшло до норми дуже скоро і чоловік відчув, що тепер йому потрібно захищати не тільки країну, а й того маленького, хто ось-ось прийде у цей тривожний світ. Співак прийняв рішення побратися з коханою, тому що у дитини повинен бути офіційний батько, прізвище якого він буде носити.

Віталій каже, що пропозицію одружитися він зробив буденно під час того, як жінка мила посуд. Вона так само, не перериваючи роботи, відповіла йому згодою. Невдовзі сталася й ця подія.

А потім були пологи, на яких чоловік був присутнім. Розповідає, що дуже нервував у той час, але зараз щасливий, що пройшов через це.

Віталій Козловський розповів, що відчував в очікуванні стати батьком

Пригадав він і те, як обирали малюку ім’я. Назвати сина Оскаром була ідея Козловського.

Єдине, про що всім серцем жалкує Віталій, так це про те, що його рідний батько, який не так давно пішов на небеса, ніколи не побачить онука. Про це співак розповів, ледь стримуючи сльози.

Віталій Козловський зі своїм батьком. Скриншот фото з Мережі