“Любов”: Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком і показав, як обіймає чималий животик (Фото)

Віталій Козловський показав зворушливе фото та поділився, що вперше стане батьком. Про це знаменитість розповів на своїй сторінці в Instagram.

Український співак Віталій Козловський, який набув популярності завдяки участі в програмі “Караоке на майдані” та проекті “Шанс”, готується вперше стати батьком. Цією новиною артист поділився з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Так, сьогодні, 22 березня, артист опублікував новий пост у своєму фотоблозі, де показав зворушливу фотографію, на якій позує разом з коханою. На знімку можна побачити чималий животик дружини Віталія, який пара мило обіймає. Таку світлину співак вирішив підписати коротко, виразивши теплі слова для своєї обраниці:

“При надії. Мій сенс. Стимул. Любов”

Віталій нечасто ділиться моментами особистого життя, тому ця новина привернула увагу його фанатів і викликала фурор серед прихильників зірки. Хоча допис з’явився недавно, він уже зібрав велику кількість вподобайок і коментарів. Фанати висловлюють щирі привітання Віталію та його дружині:

  • “Вітаю вас. Сьогодні це найкращі новини”.
  • “Безмежно радію вашому щастю”.
  • “Нехай у вашому житті будуть тільки хороші новини”.
  • “Будьте щасливі в мирі та злагоді. Це неймовірні новини”.
  • “Дуже гарна новина. Ви цього заслуговуєте”.
Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком
Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком

Нагадаємо, що недавно, у свій день народження, 6 березня, 39-річний Віталій повідомив, що одружився, але свою обраницю вирішив приховати від публіки. В мережі почали з’являтися чутки про батьківство артиста, а згодом кілька українських ЗМІ підтвердили інформацію, що дружиною Віталія Козловського стала Юлія Бакуменко, яка є піар-менеджером співака.

Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком
Віталій Козловський поділився, що вперше стане батьком

Відомо, що Віталій та Юлія вже протягом багатьох років успішно співпрацюють разом. Окрім того, 36-річна дівчина є шанувальницею творчості співака.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.