Чому Наталя Могилевська досі приховує своїх доньок: чи планує зірка долучати дівчат до творчої діяльності?

Світ шоу-бізнесу завжди викликає цікавість і ажіотаж навколо особистого життя зірок. І коли йдеться про артистів, які уникають втручання в приватну сферу, це ще більше розбурхує фантазію фанів.

Одним із таких таємничих об’єктів стала українська співачка Наталя Могилевська.

Останнім часом шанувальники вже не в змозі приховати своє зацікавлення щодо особистого життя співачки, зокрема, таємниці, пов’язаної з її доньками: прийняттям дівчат у її сім’ю шляхом усиновлення. Виходячи з загального погляду, така подія може стати об’єктом великого суспільного інтересу, але Могилевська воліє тримати це в секреті.

Саме це мовчазне утримання співачки щодо цієї події, а також збереження деталей її особистого життя від публіки, спричинило хвилю цікавості й навіть обурення серед фанатів.

Занадто вразливі

Загадковість Наталі Могилевської відображається не лише у відношенні до її особистого життя, а й у відсутності плану залучення її доньок у творчу діяльність. Хоча можна було б очікувати, що дівчатка, виростаючи в середовищі талановитої мами, також виберуть шлях розвитку в музичній сфері, Наталя Могилевська, здавалося б, утримує їх від цього шляху, хоча й в одному інтерв’ю зазначила, що дівчата гарно співають й танцюють.

Однак, хіба можна чогось вимагати від талановитої артистки, яка ніколи не дозволяла, щоб її життя визначалося суспільними стандартами? Так вона розповіла, що у дитячому садку та школі, які відвідують доньки, ніхто не знає, хто їхні батьки. І це задовольняє співачку, бо, з її слів, дівчатам, які поки що занадто вразливі й травмовані психологічно, було б важко почути щось на кшталт:” А вона тобі не рідна мама”.

Якось настирлива журналістка намагалася з’ясувати, чи є у співачки помічниця, яка допомагає їй займатися дітьми. Втім, навіть таке несуттєве питання пані Наталя практично проігнорувала й майстерно пішла від прямої відповіді.

Тож Могилевська поки що алегорично розповідає про своїх дітей шляхом участі в автобіографічній виставі.