74-річний Іван Попович, розлучившись з однією дружиною, відразу ж одружився з іншою: впорався за 1 день

Коли Іван Попович розповідає історію про розлучення та одруження в один і той же день, його називають вигадником. Але 74-річний артист запевняє, що все саме так і сталося.

Уперше Іван Попович розлучився з дружиною через квартирне питання. У пари була чудова квартира у Львові. Але талановитого співака всіляко намагалися переманити до столиці.

Він відхрещувався, мовляв, тут йому ніде музику писати. То перший секретар міському виділив житло для артиста. Треба було обрати одну з трьох пропонованих квартир. До Києва приїхала дружина Поповича, але місто їй страшенно не сподобалося, бо тут усі “москалі”.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Іван не став силувати Оксану. Залишив молодичці львівську квартиру й приїхав, щоб розлучитися. Коли вони прийшли до рацсу, Попович побачив дівчину, з якою разом навчалися у консерваторії.

Він пояснив Наталці, що дружина не хоче їхати з ним до Києва, то змушений розлучитися. А ще сповістив, що прийде до неї знову, щоб одружитися. Допоки Оксана заповнювала заяву, Іван зі старою знайомою почали пити шампанське.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Він поцікавився, до якої години працює Наталка, бо, можливо, прийде ще й розписуватися. Колежанка назвала його аферистом. А молодик і справді пішов на роботу до Марічки й наказав збиратися і йти розписуватися.

Дівчина відказала, що він одружений, а Попович запевнив – щойно розлучився. Вони хутенько прийшли до Наталки й оформили шлюб. Іван поспішав, оскільки приїхав із Києва на гастролі й мав повертатися до столиці автобусом разом з артистами.

Тепер знаменитий чоловік дякує Богу, що має таку надійну подругу, яка витримала всі його артистичні заморочки. Невдовзі вони відзначатимуть 40 років із дня весілля.