“Багато спекулятивних тем”: Віра Брежнєва заговорила про причину розлучення з Костянтином Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва вперше заговорила про причини розлучення зі своїм колишнім чоловіком Костянтином Меладзе. Зірка зізналась, що про це ходить багато чуток

Віра Брежнєва, відома українська співачка, раніше перебувала у шлюбі з продюсером і композитором Костянтином Меладзе. Втім, після 24 лютого минулого року шанувальники помітили, що зіркова пара почала набагато менше з’являтись разом у публічному просторі, тому у фанів виникло питання – чи все добре у стосунках закоханих.

Довгий час мережею ширились чутки про те, що насправді Віра Брежнєва давно розлучилась із Костянтином Меладзе. Втім, знаменита українська співачка, як і її зірковий обранець, не коментувала поголосу щодо свого особистого життя. Лише нещодавно Брежнєва підтвердила, що вже не перебуває у шлюбі з Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились після початку повномасштабної війни
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились після початку повномасштабної війни

Артистка не стала розповідати про причини розлучення та попросила поважати приватність свого особистого життя. Втім, користувачі мережі продовжили припускати, що зіркова пара розлучилась через розбіжності у політичних поглядах – мовляв, Костянтин Меладзе не захотів підтримувати дружину в її активній проукраїнській позиції. Хай там як, але достеменно про реальні причини розриву не було відомо, поки Віра Брежнєва не виключила одну з імовірних причин.

Знаменитість зазначила, що мережею шириться багато так званих спекулятивних тем щодо того, чому вона розлучилась із чоловіком. Таким чином зірка найімовірніше натякнула на розмови шанувальників про те, що пішла від Меладзе з політичних міркувань. Разом з тим, Віра Брежнєва зазначила, що вони з колишнім коханим бажають залишити подробиці у таємниці.

Віра Брежнєва завуальовано натякнула на причини розлучення з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва завуальовано натякнула на причини розлучення з Костянтином Меладзе

Наостанок відома українська співачка заявила, що вона та її колишній чоловік будуть вдячні шанувальникам і пересічним користувачам мережі за те, що їхній вибір поважатимуть.

Популярне

Схожі статті

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.