Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

У світлі минулих подій і нових стосунків Василь зізнався у тому, що пережив розрив з колишньою дружиною та відкрив для громадськості деякі подробиці щодо своїх нових відносин в інтерв’ю на каналі “Слава +”

На перехресті спогадів та нових стосунків

Вірастюк — людина складної долі, яка, втративши першу дружину Світлану через нещасний випадок, зумів подолати тугу й алкогольну залежність та зайнятися справами й вихованням сина Адама, якому зараз 20 років.

“Свої стосунки з дружинами я завжди вибудовував на довірі, чесності й прямолінійності… Це певною мірою руйнувало стосунки”,- розповідає Вірастюк

У другому шлюбі з Інною подружжя прожило понад 15 років, народили 2 дітей, але щастю завадили різні погляди щодо виховання синів.

“Я завжди стояв за спілкування з дітьми, навіть коли конфлікт потрібно вислухати обидві сторони, а дружина безкомпромісна. Витягнула шаблюку і рубає не розбираючись”,- пояснив чоловік.

Але між собою особливо не конфліктували. Стосунки зруйнувались під час того, як дружина перебувала за кордоном.

“Я був винен, що відпустив її за кордон. Була злість, що вона не послухала і я затаїв образу. Вона зробила так, як її мама їй порадила”. Але про це ніхто б ніколи не дізнався, якби дружина не почала публічно звинувачувати його у всіх гріхах і захотіла аліментів по 40 тисяч гривень на кожну дитину.

Вони з дружиною досі проживають разом у 4 кімнатній квартирі площею 120 квадратних метрів і формально все ще не розлучені.

Василь Вірастюк з родиною. Скриншот фото з YouTube-каналу Слава +

Цивільна дружина

У період, коли дружина була за кордоном почалися нові стосунки з Іриною. На питання чи вважає Василь це зрадою, чоловік відповів ствердно, але він також вважає й від’їзд дружини зрадою.

Познайомились вони з Іриною випадково в ресторані ще у 2019 році. Вона — його шанувальниця. Спілкувались, але захоплення прийшло через 2 роки.

У Василя з Іриною підростає 9 місячний син Володимир.

Втім чоловік зауважив, що не факт, що одружиться знову. До поки має статус одруженого, про це говорити зарано.