Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Злата Огнєвіч у програмі “Пісня мого життя” розповіла про свого тата. Чоловік міг би спокійно проживати пенсійне життя. Та коли донька у лютому 2022 року запропонувала вивезти їх з мамою за кордон, навідріз відмовився.

Нині чоловік перебуває на Харківщині. Працює у шпиталі, рятуючи наших захисників. Коли він через пів року приїхав до Києва на кілька днів, донька не впізнала рідну людину. Після численних операцій та ампутацій очі в татуся стали дуже сумними.

Злата Огнєвіч розповіла, де нині перебуває її тато

Батьку Огнєвіч уже минуло 65 років. Він би міг відпочивати вдома, і ніхто не пред’явив би йому жодних претензій, але він обрав інший шлях. Для доньки батько став взірцем сили. Слухаючи його історії про наших бійців, Злата втямила – ми не повинні здаватися в жодному разі.

Співачка вже давно мешкає у Києві. Коли у 2014 році було анексовано Крим, батьки Злати ще кілька років залишалися жити на півострові. Та донька наполягла, щоб перебралися на материкову Україну.

Злата Огнєвіч розповіла, де нині перебуває її тато

Тато й мама зірки поселилися у передмісті Києва. Аргумент, що вони старішають і починають хворіти, а донька не зможе приїхати їх відвідати, спрацював. Тепер Злата радіє, що вдалося це зробити вчасно.

Звісно, за Кримом дуже сумує, адже з ним пов’язані найкращі спогади дитинства. Коли до них приїжджали гості, вони обов’язково йшли на набережну прогулятися, а потім просили дівчинку заспівати в караоке.

Злата Огнєвіч розповіла, де нині перебуває її тато

Маленька дитина дуже соромилася публіки, але погоджувалася заспівати, оскільки тато стояв і зачаровано слухав її виконання. Зазвичай він ніколи не посміхався, але Златі в такі моменти вдавалося розчулити батька, і вона співала лише для того, щоб на його вустах заграла посмішка.