“Чверть мільйона гривень на допомогу”: Злата Огнєвіч зібрала шалену суму на благодійність для українців

Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилась зі своїми підписниками в Інстаграм-блозі, що зібрала чверть мільйона гривень на благодійність для українців.

Злата Огнєвіч з початку повномасштабної війни в Україні виступає на благодійних концертах, в Мережі активно підтримує українських захисників та долучається до різних волонтерських ініціатив, щоб бути корисною і наблизити перемогу над окупантами.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч зібрала 250 тисяч гривень на благодійність для українців

На цей раз співачка поділилась успіхами зі збору коштів для людей з Протасового Яру, яких зачепили обстріли:

Ми це зробили! Чверть мільйона гривень на допомогу постраждалим на Протасовому Яру. Ви неймовірні! У найважчі часи ми разом! Один за одного і до переможного кінця! Я вдячна кожному, хто надіслав цей донат. ми вже сформували списки того, що необхідно людям та починаємо закупки будівельних матеріалів, меблів та техніки. Також до нас приєднуються наші великі друзі “Золота країна”, які також візьмуть участь у відновленні побуту постраждалим після ворожого обстрілу на Протасовому Яру. Знаючи всю ситуацію по сім’ям я впевнена, що ми повністю закриємо потреби людей у найближчі 2 тижні. Обіймаю і ціную кожного! Ви суперсила!

На фото Злата Огнєвіч постала в молодіжному образі з зеленим худі оверсайз і сірою шапкою, зробивши собі натуральний макіяж з легким рум’янцем.

Користувачі Мережі подякували артистці за її небайдужість.

Нагадаємо, в 2021 році Злата Огнєвіч прийняла участь в реаліті-шоу “Холостячка” і стала головною героїнею 2 сезону. З переможцем проекту Андрієм Задворним вона розсталася невдовзі після фіналу шоу за його бажанням. З тих пір співачка більше не ділилась особистим життям з публікою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.