Людмила Барбір заявила, що у неї похитнулося здоров’я після конфузу в ефірі “Сніданку з 1+1”: “Тиск, серце”

Відома українська ведуча Людмила Барбір взимку цьогоріч потрапила у неприємну ситуацію. Знаменитість зізналась, як це вплинуло на її стан і здоров'я.

Людмила Барбір, відома українська ведуча та зірка популярного вітчизняного шоу “Сніданок з 1+1”, давно завоювала популярність та стала улюбленицею телеглядачів. Втім, взимку цьогоріч знаменитість потрапила у доволі неприємну ситуацію.

У нещодавньому інтерв’ю для журналістки Аліни Доротюк Людмила Барбір висловилась про інцидент на телебаченні та пригадала, як це вплинуло на її здоров’я та самопочуття. За словами знаменитості, вона змушена була лікувати серце.

Барбір про проблеми зі здоров’ям

На початку лютого 2024 року Людмила Барбір втрапила у конфуз. Знаменитість лайливо висловилась про свій зовнішній вигляд на камеру, не знаючи про те, що в ефірі. За словами її колеги Руслана Сенічкіна, вони поняття не мали про те, що запис транслюється в прямому ефірі на YouTube.

Ведуча Людмила Барбір пригадала, як на неї вплинув конфуз, який стався в ефірі Сніданку з 1+1
Ведуча Людмила Барбір пригадала, як на неї вплинув конфуз, який стався в ефірі Сніданку з 1+1

Пізніше відома українська ведуча Людмила Барбір вибачилась за свої слова та зізналась, що ніколи б собі не дозволила такого, якби знала про те, що її почують глядачі. Свою поведінку знаменитість пояснила стресом, адже в той день українська столиця була під атакою.

У розмові з журналісткою Аліною Доротюк Людмила Барбір зізналась, що ситуація мала на неї негативний вплив. Ведуча визнала, що у неї був тиск і вона змушена була “сидіти” на серцевих пігулках, аби прийти до тями.

Ведуча Людмила Барбір пригадала, як на неї вплинув конфуз, який стався в ефірі Сніданку з 1+1
Ведуча Людмила Барбір пригадала, як на неї вплинув конфуз, який стався в ефірі Сніданку з 1+1

Втім, знаменитість не залишилась без підтримки. Попри те, що в мережі активно обговорювали інцидент, Людмилу Барбір підтримала і рідна мама, і друзі, і численні шанувальники. За словами ведучої, їй було важко пережити такий конфуз, але близькі люди допомогли впоратись.

Популярне

Схожі статті

Нахабні мармизи: Потап, Олег Винник, Влад Яма – талановиті красені, які стали “убіженцями” з України

Потап, Олег Винник та Влад Яма раніше були одними з найвідоміших та найпопулярніших зіркових чоловіків в Україні. Втім, після 24 лютого 22-го року все змінилося.

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?