Дійсно знають усе чи просто шарлатани? Екс-продюсер “Битви екстрасенсів” розкрив правду про учасників шоу

Людство завжди прагне дізнатися про своє майбутнє або розкрити таємниці минулого. Це бажання породило попит на провидців та екстрасенсів, які обіцяють відповісти на найглибші питання.

Популярні шоу, такі як “Битва екстрасенсів”, набули величезної популярності, даючи людям надію на відповіді. Але чи дійсно учасники таких програм мають надприродні здібності, або це просто вмілі шарлатани, які знайшли нішу для заробітку?

Олексій Удовицький, екс-продюсер популярного шоу “Битва екстрасенсів”, нещодавно дав відверте інтерв’ю на ютуб-каналі “Бритва екстрасенсів”. Він розповів про внутрішню кухню шоу та поділився своєю думкою про його учасників.

“Цей проєкт — мій найбільший гріх”,– почав Олексій.

За його словами, більшість з екстрасенсів, які брали участь у програмі, не мали ніяких надприродних здібностей. Вони просто вміло маніпулювали людьми та використовували різні психологічні способи, щоб здаватися справжніми провидцями.

Удовицький також розповів про те, як деякі учасники шоу готувалися до зйомок. Вони проводили досконалі дослідження про людей, яких їм потрібно було “читати”. Використовували соціальні мережі, публічні записи, та навіть особистих детективів, щоб зібрати інформацію.

На думку Олексія, справжніх екстрасенсів серед учасників шоу було дуже мало. Серед таких він відмітив Хаяла Алекперова. Екс-продюсер підкреслив, що багато з них просто мали добре розвинені навички спостереження та аналізу, що дозволяло їм робити досить точні припущення про людей та ситуації. “Це було шоу, і воно повинно було бути видовищним”, – пояснив він.

Екс-продюсер Битви екстрасенсів розповів, чи мають учасники надзвичайні здібності. Скриншот фото з Мережі

Інтерв’ю з Удовицьким викликало великий резонанс у медіа та серед шанувальників шоу. Деякі люди відчули себе ошуканими, дізнавшись правду про своїх улюблених “екстрасенсів”. Інші ж вважають, що навіть якщо учасники шоу не мали справжніх надприродних здібностей, вони все одно допомагали людям, надаючи психологічну підтримку та вселяючи надію.

Так чи інакше, інтерв’ю Олексія Удовицького пролило світло на те, що відбувається за лаштунками популярних телепроєктів. І тепер, коли ми знаємо більше про методи, які використовуються для створення враження надприродних здібностей, варто задуматися, чи варто сліпо вірити всьому, що ми бачимо на екрані.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.