47-річна Камалія вперше розповіла, як пережила втрату дітей від мільярдера Захура: “Тільки з вірою в Бога”

Відома українська співачка розповіла, як вона проживала непростий момент у своєму житті. Камалія пригадала, що їй допомогло відволіктись та знову встати на ноги.

Сьогодні відома українська співачка Камалія стала не лише успішною артисткою, але й щасливою мамою. Від свого колишнього чоловіка Мохаммада Захура вона виховує двох доньок. Втім, знаменитість могла б стати матір’ю раніше, якби не життєва трагедія.

Камалія пригадала викидень

Найвідданіші шанувальники артистки знають, що разом зі своїм ексобранцем Захуром зірка довгий час намагалась завагітніти. Колишні закохані відвідували лікарів і консультувались, аби стати батьками. На шляху було багато випробувань, серед яких і викидень.

В інтерв’ю для Слави Дьоміна відома співачка Камалія вперше розповіла, як їй вдалось пережити негативний досвід. Знаменитість втратила близнят на останніх місяцях вагітності, коли вже чекала на їхню появу. Прожити це артистці було непросто, але їй допомогли впоратись.

Камалія вперше розповіла, як їй вдалось пережити викидень, який стався на останніх місяцях
Камалія вперше розповіла, як їй вдалось пережити викидень, який стався на останніх місяцях

Камалія зізналась, що лише з вірою у Бога та підтримкою рідних вона змогла зробити крок далі. Ба більше, їй допоміг її лікар. За спогадами співачки, тоді фахівець порадив їй відволікатись і не зациклюватись на цій події. Лікар впевнений – коли сильно чогось хочеш або постійно про щось думаєш, то все йде не так, як мало б бути.

“Впоратися з цим тільки з вірою в Бога та вірою, що все попереду. Дуже велику роль відіграють твої рідні”, – пригадала в розмові зі Славою Дьоміним артистка.

Камалія вперше розповіла, як їй вдалось пережити викидень, який стався на останніх місяцях
Камалія вперше розповіла, як їй вдалось пережити викидень, який стався на останніх місяцях

Крім того, зізналась Камалія, вона займалась улюбленими справами та пробувала нове. Знаменитість пробувала медитувати, займалась улюбленим кінним спортом, а також брала участь у змаганнях. Співачка приділяла багато уваги своїй роботі, аби відволіктись від поганих думок.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.