“Мені не можна стресувати, але я в цьому живу”: 47-річна Камалія вперше розповіла про свою хворобу

Дивлячись на цю красиву, доглянуту та талановиту співачку, важко навіть уявити, що поза сценою вона може бути геть іншою. Камалія розповіла свою непросту історію.

Чомусь одразу на думку спадає пісня Пугачової: “Ви не вірте, що живу я як в раю…”

Відома українська співачка Камалія, яка завжди виглядає бездоганно на сцені, зробила відверте зізнання в інтерв’ю на каналі “Слава +”. Вперше вона розповіла про те, як не так давно їй довелося подолати серйозне випробування — онкологічне захворювання.

Камалія, яку знають як сильну й незалежну жінку, розповіла, що 4 роки тому  їй діагностували рак на першій стадії. З огляду на те, що пухлину виявили вчасно, їй вдалося подолати хворобу завдяки сучасним методам лікування. Співачка пройшла через хімієтерапію та опромінювання, що, безумовно, стало важким випробуванням як фізично, так і психологічно.

Попри важкий період, артистка не здавалася та продовжувала жити активним життям, знаходячи сили на боротьбу як з хворобою, так і на підтримку своєї сім’ї та шанувальників. Мало того, Камалія колись зізналася, що думала навіть про те, щоб піти на фронт після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Вона відчувала, що її досвід та незламність можуть стати в пригоді не лише на сцені, а й на полі бою.

Незламна Камалія. Скриншот фото з Мережі

Днями журналістка “Люкс ФМ” знову запитала жінку про стан здоров’я, на що Камалія відповіла, що гормональні проблеми не вирішені:

“Мені не можна стресувати, але я в цьому живу”

Цим вона підкреслила те, наскільки важко у ситуації, яка залишається в країні, що воює, підтримувати свій стан. Втім, попри всі труднощі, жінка не втратила своєї рішучості та віри у власні сили.

Хочемо зауважити, що ця історія Камалії стала нагадуванням усім нам про важливість регулярного обстеження та вчасної діагностики, а також про те, наскільки важливо зберігати віру в себе навіть у найскладніші моменти.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.