Ольга Сумська вперше розповіла про конфлікт з сестрою Наталею і зізналася, що вони не спілкуються: “Боляче”

Акторка Ольга Сумська зізналася, що її рідна сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися. При цьому сама Ольга мріє, що їхні стосунки колись налагодяться.

Конфлікт між сестрами Сумськими триває вже давно. Ще у 2021 році Наталія Сумська в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” зізналася, що практично не спілкується з сестрою. Жінка зазначила, що основною причиною є різні політичні погляди.

У нас є певні пріоритети і стиль життя, які відрізняються. Зокрема – це політика.

, – зазначила Наталія.

Також жінка розкритикувала сестру за те, що Ольга веде занадто відкритий спосіб життя і практично кожен свій крок транслює у Мережі.

Наталія Сумська на правдивій фотографії продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Наталія Сумська відмовляється спілкуватися з сестрою Ольгою

Та конфлікт між сестрами Сумськими загострився після початку повномасштабної війни в Україні. Як відомо, старша донька Ольги Антоніна Паперна так і залишилася жити і працювати в росії, а сама Ольга Сумська активно виправдовує доньку. Схоже це, та, можливо, якісь інші причини, змусило сестер ще більше віддалитися одна від одної.

На днях Ольга Сумська в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” зізналася, що її сестра з нею навіть не вітається. Акторка пригадала недавній інцедент, який трапився у неї з сестрою. Так, жінки зустрілися на заході нагородження лауреатів Шевченківської премії. За словами Ольги, вона привіталася зі своєї сестрою, а та просто відвернула від нею голову. Свідком цього стало багато людей.

Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче!

, – поділилася Ольга.

Ольга Сумська зізналася, що її сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися
Ольга Сумська зізналася, що її сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися

При цьому акторка зазначила, що продовжує любити Наталію і вважає її “другою матір’ю”. Ольга мріє, що колись їхні стосунки налагодяться і вони знову будуть бачитися, спілкуватися і родичатися.

При цьому Ольга Сумська напряму відмовляється розповідати про причини конфлікту з сестрою. Зірка зазначає, що не хоче виносити на загал їхні сімейні розбірки.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.