Аліна Гросу розповіла про свого другого чоловіка та розсекретила його професію: “Ми пов’язані в роботі”

Українська співачка Аліна Гросу нещодавно вдруге вийшла заміж. При цьому артистка досі приховує від публіки особистість свого коханого і не показує спільні фото з ним.

Аліна Гросу – відома українська співачка та акторка, яка відома публіці своїм бурхливим особистим життям. Вперше співачка вийшла заміж у 2019 році за молодого російського підприємця Олександра Комкова. Та вже через кілька місяців стало відомо, що молодята розлучаються. Комков зрадив Гросу з іншою жінкою, а сама співачка заявила, що він альфонс.

Як виглядає перший чоловік Аліни Гросу

Вже через кілька місяців після розлучення Гросу представила публіці свого нового коханого – російського актора Романа Полянського, який старший від неї на 15 років. Аліна і Роман активно транслювали свої стосунки у соціальних мережах, та після початку повномасштабної війни в Україні це різко припинилось. Тоді прихильники Гросу припустили, що дівчина розійшлася з коханим-росіянином, а сама співачка ніяк не коментувала здогадки публіки.

Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським
Аліна Гросу і Роман Полянський

Влітку 2024 року Аліна вразила публіку зізнанням – вона вдруге вийшла заміж. Співачка показала весільні фото з США, та обличчя нареченого на тих знімках не було видно. Втім, уважні фоловери впізнали у другому чоловіку Гросу того самого Полянського. Зріст, статура, зачіска, борода та колір волосся — все це вказує не те, що другим чоловіком Гросу являється саме Роман Полянський.

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж

Нещодавно в інтерв’ю для “Фактів ICTV” Аліна Гросу розповіла про професію свого другого чоловіка. Так, співачка зізналася, що її обранець працює у сфері кіно. Здогадки публіки про Полянського в черговий раз підтвердилися.

Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Знімається у кіно та викладає. Також в нього є свій бізнес

, – розповіла Гросу.

Також співачка додала, що не ховає свого чоловіка від публіки, а просто не показує його обличчя у своїх соціальних мережах.

Ті, хто має знати, знають його

, – підкреслила Гросу.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.