Ольга Сумська розповіла про вчинок старшої на 10 років сестри Наталі, який зробив їй боляче: “Це всі бачили”

Акторка Ольга Сумська вперше зізналася, що її старша сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися. Більше того, робить вона це демонстративно.

Ольга та Наталія Сумська мають багато спільного. Вони сестри, обидві – відомі акторки та улюблениці публіки. Втім, вже багато років поспіль між ними дуже натягнуті стосунки. Ольга та Наталія мають різні характери та погляди на життя, та основною причиною їхніх чвар є тема політики. Саме Наталія Сумська є дуже радикальною у своїх поглядах.

Як відомо, старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна навіть після початку повномасштабної війни в Україні продовжила жити та працювати у росії. При цьому Ольга Сумська всіляко виправдовує свою доньку і запевняє, що в неї немає іншого вибору. Ймовірно, ця ситуація ще більше погіршила стосунки між сестрами Сумськими.

Ольга Сумська зізналася, що її сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися
Ольга Сумська розповіла про вчинок старшої сестри Наталії, який зробив їй боляче

В недавньому інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Ольга Сумська зізналася, що мріє налагодити стосунки з сестрою і готова до спілкування з нею. Та ось Наталія Сумська не готова йти на поступки.

Також Ольга розповіла про недавній вчинок Наталії, який її дуже образив. Так, сестри зустрілися у театрі Франка, де нагороджували Шевченківських лауреатів. Ольга підійшла до сестри, яка стояла з іншими колегами по сцені і привіталася з нею. В свою чергу Наталія просто відвернула голову і проігнорувала Ольгу. Це бачили всі присутні. Така поведінка сестри дуже образила Сумську-молодшу. Ольга не приховує, що її дуже чіпляє така поведінка Наталії.

Як можна це сприймати? Це боляче!

, – зізналася Ольга.

Ольга Сумська розповіла про вчинок старшої сестри Наталії, який зробив їй боляче
Ольга Сумська розповіла про вчинок старшої сестри Наталії, який зробив їй боляче

При цьому актора запевняє, що попри все продовжує любити свою сестру і вважає її другою матір’ю. Ольга зізнається, що саме Наталія привела її на сцену і вона це дуже цінує. Сумська-молодша сподівається, що рано, чи пізно їй вдасться налагодити гарні відносини з сестрою і вони знову будуть однією дружньою родиною.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.