“Сині кури та замерзлі носи”: Ігор Кондратюк не може собі вибачити зимових знімань шоу “Караоке на Майдані”

Співзасновник шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк був незмінним ведучим культової програми протягом 20 років. Через його руки пройшло чимало сучасних зірок. Як усе було?

Ігор Кондратюк поділився залаштунками “Караоке на Майдані”, розповівши Мирославі Мандзюк, що шоу було гарно підготовленою імпровізацією. Виходили на Хрещатик і знімали по 2-3 передачі відразу.

Ведучому доводилося пильнувати, щоб не захворіти, коли виходять записані раніше випуски. Хоча одного разу таки сталася прикрість. Катаючись на гірських лижах, пан Ігор зламав ключицю.

Ігор Кондратюк шкоду про участь у шоу Караоке на Майдані

Довелося йти на знімальний майданчик просто у гіпсі. Робота кипіла і в спеку, і навіть у морозні дні. Саме там, на Майдані, Кондратюк здобув хронічну проблему з носом. Та лише на 15-му році існування шоу організатори дійшли висновку, що не можна цього робити у великий мороз.

Одного разу працювали навіть за -25 градусів. Це відбувалося під Києвом. В Енергодарі знімали за аномальної спеки у +37 градусів у холодку. Люди “падали штабелями”, непритомніючи від сонця. Швидка ледве встигала відвозити їх до лікарні.

Ігор Кондратюк шкоду про участь у шоу Караоке на Майдані

Після того учасникам перестали вручати кури, бо вони посиніли від занадто високої температури. Останній випуск “Караоке на Майдані” глядачі побачили у 2019 році. Тепер Кондратюк практикує виїзди до Америки, де проводить благодійні випуски шоу, збираючи гроші на потреби ЗСУ.

Свого часу через виступи на Майдані пройшли дуже відомі особистості: Тіна Кароль, Олена Тополя, Віталій Козловський, Дмитро Каднай, Аліна Паш та багато інших. Нині в Ютубі можна побачити аналог культової музичної програми. Але Ігор Кондратюк називає “Мультитрек” “дєтскім лєпєтом”.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.